Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 294 / 5 / 0
czasem 1% pokonuje 99% :) słowakiem (a przynajmniej na 99% :P)

śmkj, info mam z ósmej ręki, ale słyszałem, że można wyhaczyć metha z ulicy i ogólnie, że to dość popularny narkotyk w czechach.
I guess time flies when you're havin' fun
So enjoy life, you only get one
  • 9 / / 0
A ma ktos jakies pojecie jak to jest z cenami?
  • 853 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: gbu »
[quote="glebaa"]
@świetliske tacki kosmicznej łaźni ]

Widać niewiele się zmieniło ;-)

Aha i u nich na to się mówi pervitin.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gipcio »
witam,
panowie, czy ktoś się może orientuje, jak się przedstawia sytuacja w Czechach z LSD? ktoś może kupował, wie czego szukać, a czego unikać? zna ceny?
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2010 przez gipcio, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 60 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Asutarosu »
jak to jest ze mozna posiadac 5 krzakow a tylko 15gram? Cos tu sie nie kalkuluje;p
sénior
  • 294 / 5 / 0
krzaki możesz mieć w domu, a 15g na ulicy przy sobie.
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
"przy sobie" a jak jestes w domu to krzaki tez masz przy sobie a na krzakach np. 20g i co teraz?:p

w ogole to dziwne jest... skad niby można mieć np. lsd skoro nie mozna go produkować...
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 294 / 5 / 0
jak jesteś w domu, to masz przy sobie na krzakach 100g, ale jesteś u siebie, a nie w miejscu publicznym. a w miejscu publicznym można mieć 15g.

nie wiem co w tej sprawie z kwasem dziwnego? nie można produkować, nie można sprzedawać, ale można posiadać. o to w tym chodzi.
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
ale skad mam posiadać skoro nie mozna sprzedawac ani produkować ?
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 294 / 5 / 0
możesz np. kupić. ewentualnie znaleźć.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).