Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Po dzisiejszym robię przerwę
Nananana pisze: Jakie są różnice między psychodelicznymi fenetylaminami(2c-e, DOC) a tryptaminami(4homet, 4acodmt). Mam dylemat, ponieważ najchętniej bym zjadł coś co już poznałem(2c-e, doc) ale może warto by spróbować czegoś nowego? Po tripie na 2c-e stwierdziłem że nic więcej nie potrzebuję, czy oprócz dodatkowej euforii(która mi nie jest potrzebna) dostanę coś więcej po tryptaminie niż po fenetylaminie??
Ale jesli chcesz sprobowac cos innego, 4-aco-dmt, lub homet beda idealne.
Raczej spodobaja Ci sie duzo bardziej niz fenki.
Ja jeden raz zażyłem 2C-E, fajny jest ten body load ]
nie wiem jak może podobać Ci się bodyload po 2C-E, jak dla mnie jest okropny. Mdłości, uczucie zimna i drżenie mięśni przynajmniej w moim przypadku, może masz lepiej.
gulhul pisze:Redeemer666 pisze: Ja jeden raz zażyłem 2C-E, fajny jest ten body load ]
nie wiem jak może podobać Ci się bodyload po 2C-E, jak dla mnie jest okropny. Mdłości, uczucie zimna i drżenie mięśni przynajmniej w moim przypadku, może masz lepiej.
gulhul pisze:Redeemer666 pisze: Ja jeden raz zażyłem 2C-E, fajny jest ten body load ]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.