Wiem, że można przywalić sobie tussi i sprawdzian zdany, jednak mi chodzi o kompletnie coś innego.
Z góry dzieki za odp.
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=20484
lek jest na recke, ale jak piszą w wątku lekarza łatwo namówic na wypisanie. Plusem jest fakt, że nie nadaje się do ćpania (ew wzmacnia niektóre substancje, ale lekarz raczej o tym nie wie)
Po dzisiejszym robię przerwę
gdy potrzebne dopalenie to tyrozyna, efedryna, choć egzamin radze zdawać na tym co się uczyłeś
czyli uczysz się na fecie too i egzamin na fecie
yerba mate
i znalazłem ciekawą stronę, może niektóre z informacji się przydadzą. ;) http://praktypedia.pl/Jak_polepszy%C4%8 ... 4%99%C4%87
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.