Samo działanie mega fajne, od razu przypomniały mi się czasy sprzed 7 lat na dropsach :) Gorzej jedynie z zasypianiem, ale następnym razem powtórzę z mniejszą dawką.
Samego M1.
And and jak ze spaniem po np. dawce podstawowej + 1 dorzutka?
z bluelighta - dorzucanie metylonu pogarsza zjazd, wydłuża stymulację, nie można usnąć, euforii nie zwiększa
glebaa pisze: Ktoś może potwierdzić - opisać po jakim czasie od zażycia zaczyna działać - ile trwa peak, czy dorzucanie działa?
Samego M1.
And and jak ze spaniem po np. dawce podstawowej + 1 dorzutka?
Oralnie działa lepiej niż snif.
Zwykle aplikuję 200-300mg. Zwykle 12h po zaaplikowaniu spać nie mogę, ale kilku znajomych nie ma z tym problemów i idzie normalnie spać tak więc tylko im pozazdrościć ...
Dziękuje wam . Nie wiem co bym zrobił gdyby nie to forum]
nie ćpałbyś, lub robił to w mniejszych ilościach :P
Nie ma za co :)
ogólnie to zapomniałem, że chyba będe zmuszony (
co do dorzucania, to poprzednicy napisali cąłą prawdę i tylko prawdę. bez sensu. raz tylko próbowałem i więcej nie zamierzam. podobnie ma się sprawa z podawaniem przez nos. raz spróbowałem i nigdy więcej.
So enjoy life, you only get one
Ale powiem tak - dawki m1+b1 powtarzałem chyba ze dwa razy, nie było warto, tym bardziej, że na następny dzień (a nawet i dłużej) byłem kompletnie wypruty psychicznie, pobudzenie nie miało końca, mózg nie chciał się opanować nawet gdy próbowałem go do tego "zmusić"...
Gdy brałem sam meth nigdy czegoś takiego nie doświadczyłem, po mixie mi się normalnie pojebało... :-/
Nie skorzystam więcej z takiego mixu (a już na pewno nie będę mixował tylu rzeczy na raz)...
Szkoda kasy... Lepiej zainwestować w jakąś tryptaminkę...
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.