ODPOWIEDZ
  • 17 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanZ »
Ja miałem problemy z zasypianiem po tych zabawkach, ale masa znajomych normalnie zasypia .... może za dużo brałem bo 300mg oralnie .
Samo działanie mega fajne, od razu przypomniały mi się czasy sprzed 7 lat na dropsach :) Gorzej jedynie z zasypianiem, ale następnym razem powtórzę z mniejszą dawką.
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
Dobre są też miksy z "typowymi" stymulantami, nawet MDPV czy amfetaminą.
oj dana dana, nie boje się bana
  • 608 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zieleń »
pewnie ciężkie zejścia po większych dawkach to efekt inhibicji mao-b przez beta-ketony. zazwyczaj na tego typu rozdrażnienie pomagały mi małe ilości gałki (~1 orzech), dosyć szybko robiło się spokojniej i przyjemniej ;-) zresztą i wrzucona wcześniej mogłaby fajnie się zmiksować i wydłużyć działanie
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
Ktoś może potwierdzić - opisać po jakim czasie od zażycia zaczyna działać - ile trwa peak, czy dorzucanie działa?
Samego M1.

And and jak ze spaniem po np. dawce podstawowej + 1 dorzutka?
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2010 przez glebaa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
w przypadku jakiegokolwiek serotoninowego dragu - czy to lsd, grzyby, czy mdma - dorzucanie jest bez sensu, albo nie zadziała, albo może najwyżej objawy fizyczne pogorszyć i wydłużyć
z bluelighta - dorzucanie metylonu pogarsza zjazd, wydłuża stymulację, nie można usnąć, euforii nie zwiększa
  • 17 / 2 / 0
glebaa pisze:
Ktoś może potwierdzić - opisać po jakim czasie od zażycia zaczyna działać - ile trwa peak, czy dorzucanie działa?
Samego M1.

And and jak ze spaniem po np. dawce podstawowej + 1 dorzutka?
U mnie wchodzi po ok. 30m , stan 'kochania wszystkiego' utrzymuje się przez 1-2h , później jest już tylko trochę dobrze. Dorzucanie powoduje że znów zaczynam kochać wszystko przez jakąś 1h.
Oralnie działa lepiej niż snif.
Zwykle aplikuję 200-300mg. Zwykle 12h po zaaplikowaniu spać nie mogę, ale kilku znajomych nie ma z tym problemów i idzie normalnie spać tak więc tylko im pozazdrościć ...
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
Dziękuje wam . Nie wiem co bym zrobił gdyby nie to forum:)
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 17 / 2 / 0
[quote="glebaa"]
Dziękuje wam . Nie wiem co bym zrobił gdyby nie to forum]

nie ćpałbyś, lub robił to w mniejszych ilościach :P
Nie ma za co :)
  • 294 / 5 / 0
electrofreak, dawka była dość duża, ale eksperymentowałem z porównywalną dawką m1 solo (300-350mg) i o sen było dużo łatwiej, niż po miksie 300mg m1/b1.

ogólnie to zapomniałem, że chyba będe zmuszony ( %-D ) do powtórzenia tego miksu, bo miałem dla ziomka przygotowaną papierotoaletobąbkę po 120-130mg obydwu substancji, a ostatecznie on zrezygnował. mogę mieć pewne problemy z rozdzieleniem obydwu substancji ;)

co do dorzucania, to poprzednicy napisali cąłą prawdę i tylko prawdę. bez sensu. raz tylko próbowałem i więcej nie zamierzam. podobnie ma się sprawa z podawaniem przez nos. raz spróbowałem i nigdy więcej.
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2010 przez opalony chlopaczyna, łącznie zmieniany 1 raz.
I guess time flies when you're havin' fun
So enjoy life, you only get one
  • 234 / 7 / 0
Ja miałem dac znać co i jak to wyglądało ale zdecydowałem, że nie będę tego robił, gdyż ocena byłaby mało obiektywna bo wcześniej przed mixem B1+M1 zapodałem 3 nasiona LSA, piłem piwa, szampany, Bacardi, dużo paliłem...

Ale powiem tak - dawki m1+b1 powtarzałem chyba ze dwa razy, nie było warto, tym bardziej, że na następny dzień (a nawet i dłużej) byłem kompletnie wypruty psychicznie, pobudzenie nie miało końca, mózg nie chciał się opanować nawet gdy próbowałem go do tego "zmusić"...

Gdy brałem sam meth nigdy czegoś takiego nie doświadczyłem, po mixie mi się normalnie pojebało... :-/

Nie skorzystam więcej z takiego mixu (a już na pewno nie będę mixował tylu rzeczy na raz)...

Szkoda kasy... Lepiej zainwestować w jakąś tryptaminkę...
:heart:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.