Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jestpieknie »
Dwie saszetki, sztuczka choineczek na dwie osoby, morze alkoholu a na koniec 2 kółka. I na imprezę! MEGA.
Uwaga! Użytkownik jestpieknie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: 69plateau »
ja normalnie biorę 5-6, ale to nie temu że jestem hardkorem, tylko dla tego że na mnie strasznie słabo działa. ja po 5 mam tak jak ludzi opisują po półtora. jak na wszystkie inne urzywki jestem straszliwie podatny, tak z benzą mam chujowo.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: czarnamamba »
Mi "dobrze" robią 4 saszetki benzy. W najbliższym czasie spróbuję 5 lub 6.
Pozdrawiam:)
"I stałeś się tym, kim stałeś,
zły, ale świadomy swojej niedobroci,
wstydzący się swoich błędów,
ale tylko w miarę"
  • 53 / / 0
Nieprzeczytany post autor: PsychostyL »
6 saszet i naprawde warto dla takich halunów. A co do BMX to fajnie naprawde, ale z dexem nie przesadzać, bo nic to nie da.
Ostatnio zmieniony 29 października 2009 przez PsychostyL, łącznie zmieniany 1 raz.
Lek od trucizny czy narkotyku różni się dawką.

• 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: xp »
Benzydamina - po 4 saszetkach wyjebał mi flaki na lewa strone
Uwaga! Użytkownik xp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / / 0
Nieprzeczytany post autor: PsychostyL »
Dokładnie, dex ma potencjał, a tu chodzi o haluny, więc napewno nie warto brać go więcej niż 300 mg. A co do sposobu zarzucania, to mojim zdaniem najlepszy taki "na 3 raty", dobry przy 4-6 saszetach. Najpierw połowa benzy w bombce czy kapsułkach, potem dex i potem pozostała benza, najlepiej po prostu po ekstrakcji z sokiem, wcale nie będzie bardzo słone, a wchłonie się szybko. Przerwy tak 30-45 min. Wtedy faza lepiej się rozkłada w czasie.

Ale raz miałem taki motyw że zaczołem czuć już wyraźną stymulacje więc wiedziałem co będzie zaraz i położyłem się. Chyba przysnołem czy coś, ale po kilkunastu minutach jak otworzyłem oczy to już był taki hardkor jak nigdy.
Lek od trucizny czy narkotyku różni się dawką.

• 1474 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Ja robiłem tak, że łykałem 300-450 deksa i po aplikacji zabierałem sie za ekstrakcje 3-4 (czasem 5, maks. 6) saszetek Tantuma.
Jak skończyłem poczekałem 15-20min aż troszke 'papka' przeschnie i łykałem jedną i zaraz drugą bombke.
I tak fajnie się zgrywało z czasem, że benza się załadowała konkretnie, gdy minęły efekty "wejściowe" DXM'u i zaczynało sie jego konkretniejsze działanie :-)
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ekranizacja »
5 saszet + 900mg dxm i piwek kilka, było baaardzo ciekawie, nie licząc lekkich drgawek i uczucia, jakby się miało 40 stopni gorączki %-D
Uwaga! Użytkownik ekranizacja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karoleekk »
Ja wam powiem... że na początku łyknąłem 2 saszety po ekstrakcji (sama ekstrakcja była nawet źle zrobiona.... moje początki, fail!) . Ledwo co widziałem "smugi" .

Następny raz to 4 saszety + 240mg dxm. Samo wejście było typowo zdekszone, a potem.... cóż, naprawdę miłe efekty. Widziałem, to co chciałem widzieć ;).

Jeśli chodzi o "Bezpieczne dawki" to... najwięcej łyknąłem 5saszet (czyli około 2,5g. benzy)...

Pragnę też napisać, że Banza z organizmu odkłada się dość długo... Tolerancja rośnie... To może być odpowiedzią czemu na Pana XXX działa to tak, a nie inaczej . :)
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2009 przez Karoleekk, łącznie zmieniany 1 raz.
[...] Why don't think you trust
In my self-righteous suicide
I cry when angels deserve to die [...]
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: rtg »
ja wlaśnie zarzucilem 7 saszet, bedzie grubo:D

EDIT: a jednak nie. Gwiazdki, blyski, czasem strobo i sporadycznie slabe CEV'y. Juz nawet nie bede probowal zwiekszyc dawki bo czulem bol w okolicy prawej nerki
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2009 przez rtg, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik rtg jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.