Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Pozdrawiam:)
zły, ale świadomy swojej niedobroci,
wstydzący się swoich błędów,
ale tylko w miarę"
Ale raz miałem taki motyw że zaczołem czuć już wyraźną stymulacje więc wiedziałem co będzie zaraz i położyłem się. Chyba przysnołem czy coś, ale po kilkunastu minutach jak otworzyłem oczy to już był taki hardkor jak nigdy.
Jak skończyłem poczekałem 15-20min aż troszke 'papka' przeschnie i łykałem jedną i zaraz drugą bombke.
I tak fajnie się zgrywało z czasem, że benza się załadowała konkretnie, gdy minęły efekty "wejściowe" DXM'u i zaczynało sie jego konkretniejsze działanie :-)
Następny raz to 4 saszety + 240mg dxm. Samo wejście było typowo zdekszone, a potem.... cóż, naprawdę miłe efekty. Widziałem, to co chciałem widzieć ;).
Jeśli chodzi o "Bezpieczne dawki" to... najwięcej łyknąłem 5saszet (czyli około 2,5g. benzy)...
Pragnę też napisać, że Banza z organizmu odkłada się dość długo... Tolerancja rośnie... To może być odpowiedzią czemu na Pana XXX działa to tak, a nie inaczej . :)
In my self-righteous suicide
I cry when angels deserve to die [...]
EDIT: a jednak nie. Gwiazdki, blyski, czasem strobo i sporadycznie slabe CEV'y. Juz nawet nie bede probowal zwiekszyc dawki bo czulem bol w okolicy prawej nerki
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.