Zadaję te pytania, bo już mogę powiedzieć, że zapewne będę często spożywał. Chcę wiedzieć czy warto przestać póki jeszcze mogę...
Wszelkie trensiwa lub inne imprezki tematyczne w okolicy - słać PM
https://www.youtube.com/watch?v=GKmEl6why6I
Psyche niszczy podobnie co koko albo amf.
PFH pisze: Chcę wiedzieć czy warto przestać póki jeszcze mogę...
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
może organizm przestaje sobie radzić z jakimiś szkodliwymi metabolitami?
Gdy często waliłem kota, pewnego razu poczułem się nieszczególnie, bałem się że to wylew, bo każda źrenica była innej wielkości. To mnie przekonało, aby go już nie brać i jak najbardziej mi wyszło.
W sumie mef jest równie euforyczny co kot, inny ma tylko profil działania, rozleniwia i uspokaja zamiast spidować.
BTW, jaka częstotliwość spożycia jest optymalna, aby nie nabawić się tolerki i nie zryć organizmu?
Kotka bym spróbował, ale jego synteza z pseudoefki nie jest w pełni optymalna, no i zjazd jest potworny.
~ Lilia1
Edit: A, teraz jak jeszcze poczułem to w pełni, to kolejnym ważnym demotywatorem jest zjazd. Kurwa, jak się smutno i zjebanie czuję jak zejdzie, i to jeszcze tak długo trwa...
~ Lilia1
PFH pisze: ryje zatoki(...)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.