Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dionizos »
Trip powinien zacząć sie około godziny po wzięciu pierwszych dwóch tabletek. Czasem mniej czasem więcej, dużo zalerzy od wagi ciała i innych czynników. Trwać będzie od 6 do 8 godzin. Możesz sie troche zmęczyć ;)
Nie wszystkie narkotyki są dobre. Niektóre są zajebiste.
  • 83 / / 0
Dionizos pisze:
Trwać będzie od 6 do 8 godzin. Możesz sie troche zmęczyć ;)
1 Kiedys po benzydaminie bardzo mi dokuczalo zmeczenie i znudzenie baardzo dlugim tripem, ja tabletki mam zamiar laczyc z MJ, jak taka mieszanka wplynie na zmeczenie?
2 Czy uwazac zeby nie przesadzic z ilsocia MJ czy isc na calego?
3 Jest jakis sposob na zamienienie LSA z ekstraktu w tabletkach na LSH ?
  • 1130 / 48 / 0
Nieprzeczytany post autor: IAmAhab »
pindyjski pisze:
I w tej kapsułce jest jej aż tyle, żeby wywołać działanie stymulujące?

I btw skąd te info? Bo zeby z SSRI nie łączyć ani iMAO to wiem, ale stymulanty?

Ale, żeby nie było OT, ktoś tam kiedyś łączył, nie wiem dokładnie, ale DXM chyba był łączony ze wszystkim ;)
Edit. http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 83;nocount tu masz o łączeniu wątek, jest o LSD, moze coś tam dalej o LSA będzie ;)
ad.1 Masz racje, wlasnie w tym problem, ze nie wiem ile jej tam jest. Z poprzednich doswiadczen z podobnymi psychedelic pills jakos tak mi sie uwalilo we lbie, ze jak pakuja w to cos co moze dzialac stymulujaco to nie bez powodu.
ad. 2 DXM Faq

Pytanie juz troche nieaktualne niestety. Na jednej paczuszce DF zakoncze raczej swoja przygode z LSA. Srodowa proba na 6 kapsulkach zakonczyla sie kompletnym 0. Rozszerzylo mi delikatnie zrenice i nie poczulem kompletnie nic. Dopalenie mieszanki po ok. 3h od przyjecia nic nie zmienilo. Szkoda kasy :( Rozczarowalem sie...
Na wieki wieków, Robak.
  • 1387 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
Nie zniechęcaj się do LSA przez DF, zainwestuj w nasiona powoju ;) Wyjdzie taniej i powinieneś poczuć co trzeba. DF mogły być stare jakieś czy cuś, grom go wie. Co przetwarzane to przetwarzane, nie mam zaufania jakoś :/
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 2129 / 31 / 0
Zaprawdę powiadam Wam - druidy oferują tylko nikły procent tego co może powój pokazać. Wiem coś o tym.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dionizos »
Podpisuje sie pod tym obiema rękami. Po 6 DF było ciekawie. Po 10 g Morning Glory działała magia :-D
Nie wszystkie narkotyki są dobre. Niektóre są zajebiste.
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
pewnie znalazlo by sie wiecej amatorow nasion a myslalem ze tylko ja i kuba heh. nie namawiam do skapstwa ale druidy zadzialaly porzadnie tylko raz a pozniej... tak jakby sie zmienila "receptura". pewnie duzo ich szlo i zrobili tak zeby wychodzilo ich taniej i napychaja w kapsy jakas kope. za to nasiona jesli z odmiany "dzialajacej" nikogo zawiesc nie powinny. czy to za pierwszym czy 10 razem ale wiadomo wtedy powszednieje. nasiona, nasiona i jeszcze raz nasiona!
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
  • 24 / / 0
Po ostatnim tripie łączonym tzn druidy + nasiona.. wybieram nasiona. Macie racje, że coś stało sie z tymi druidami. Gdzie czytsośc umysłu, klarowny przepływ myśli, gdzie magia?? Było czuć LSA ale bardzo zamulone.. otumanienie było strasznym minusem całej bajki... Nasiona zaczely wchodzic po 15 minutach i czulo się take czyste wejście... jak po 2h wedszly juz druidy to coś sie popsuło. Nie mowie ze było źle, było ciekawie.. Kilka kolorowych/zakrzywionych obrazków, dużo śmiechu i zaskakujących sytuacji... ale nie wiem skąd to przymulenie, trudności z wysławaniem, trudności z MYŚLENIEM!
To nie to co pamiętam. Myśle, że po samych nasionach było by lepiej. Hm, moze to wina zbyt dużej ilości THC i C2H5OH :D, ale wątpię bo dosyć długo czekałyśmy zanim stwierdziłyśmy, że trzeba tą bajkę czymś doprawić.
Żołądkowo nie było tak źle, ale chyba już nigdy w życiu nie dotknę soku porzeczkowego! Cóż to za paskudztwo! :kotz: :-D Mam wrażenie, że mdłości wywołał sam sok.. właśnie tak to sobie tłumacze :D Czy coś wzmocnił? wątpie. Jako 'inhibitor' polecam THC %-D
"Cóż jest trucizną? Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni truciznę."
-Paracelsus
  • 1387 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
A jak to zrobiłaś że nasiona po 15 min już wchodziły? :)
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2009 przez pindyjski, łącznie zmieniany 1 raz.
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
mi tez tak nasiona wchodza. na poczatku leciutka poprawa humoru, czuc w srodku podniecnie... pierwsze efekty jakos tak wystepuja. no moze pare minut pozniej. wiec nie wiem czemu sie dziwisz ;-)

a tak wogole Djusza(n)man to chyba kobieta "czekałyśmy" "stwierdziłyśmy" %-D

pindyjski masz pw
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.