Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Dionizos pisze: Trwać będzie od 6 do 8 godzin. Możesz sie troche zmęczyć ;)
2 Czy uwazac zeby nie przesadzic z ilsocia MJ czy isc na calego?
3 Jest jakis sposob na zamienienie LSA z ekstraktu w tabletkach na LSH ?
pindyjski pisze: I w tej kapsułce jest jej aż tyle, żeby wywołać działanie stymulujące?
I btw skąd te info? Bo zeby z SSRI nie łączyć ani iMAO to wiem, ale stymulanty?
Ale, żeby nie było OT, ktoś tam kiedyś łączył, nie wiem dokładnie, ale DXM chyba był łączony ze wszystkim ;)
Edit. http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 83;nocount tu masz o łączeniu wątek, jest o LSD, moze coś tam dalej o LSA będzie ;)
ad. 2 DXM Faq
Pytanie juz troche nieaktualne niestety. Na jednej paczuszce DF zakoncze raczej swoja przygode z LSA. Srodowa proba na 6 kapsulkach zakonczyla sie kompletnym 0. Rozszerzylo mi delikatnie zrenice i nie poczulem kompletnie nic. Dopalenie mieszanki po ok. 3h od przyjecia nic nie zmienilo. Szkoda kasy :( Rozczarowalem sie...
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
To nie to co pamiętam. Myśle, że po samych nasionach było by lepiej. Hm, moze to wina zbyt dużej ilości THC i C2H5OH :D, ale wątpię bo dosyć długo czekałyśmy zanim stwierdziłyśmy, że trzeba tą bajkę czymś doprawić.
Żołądkowo nie było tak źle, ale chyba już nigdy w życiu nie dotknę soku porzeczkowego! Cóż to za paskudztwo! :kotz: :-D Mam wrażenie, że mdłości wywołał sam sok.. właśnie tak to sobie tłumacze :D Czy coś wzmocnił? wątpie. Jako 'inhibitor' polecam THC
-Paracelsus
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
a tak wogole Djusza(n)man to chyba kobieta "czekałyśmy" "stwierdziłyśmy"
pindyjski masz pw
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.