again and again
qiuru18 pisze: heh jak bym podpisał cyrograf to bym wiedział dla kogo a tak to nie wiem
O, a ja dzięki SSRI czuję się jakbym powoli leczyła się z zespołu Aspergera.
Jaki z tego morał ....zajebiste to jest
trzeba zwiększyć jeszcze dawkę
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
zal?....to zmień leki bo ci nie pomagają
Jesteś przykładem zakompleksionego idioty, który przez całe życie był tępiony - i słusznie! Bo zobacz co robisz jak tylko czujesz się "lepiej", "odważniej".
To Ty jesteś prawiczkiem, który leczy się z prawictwa i frajerstwa antydepresantami. A kysz, zmoro czysta!
Zawsze będziesz frajerem, bo nie umiesz dobrze wykorzystać chwil, w których czujesz się lepiej.
BTW dziewczyna z charakterem :-D
Bo zobacz co robisz jak tylko czujesz się "lepiej", "odważniej".
Normalnie wole poznawać ludzi i rozmawiać po przyjacielsku nie udowadniam nic nikomu
tylko wczoraj w kuracji dołożyłem 300mg acodinu przesadziłem mix był zły bo mnie rozkurwiało od środka i na agresorze wszystko robiłem ,nawet benzo mnie nie uspokoiło ,dzisiaj spotkałem się z kolesiem na piwie wyjaśniłem że poniosło Mnie ..spoko spoko i po sprawie
To Ty jesteś prawiczkiem, który leczy się z prawictwa i frajerstwa antydepresantami. A kysz, zmoro czysta!
chcesz obrzucać mięsem to zmień forum ....
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.