again and again
qiuru18 pisze: heh jak bym podpisał cyrograf to bym wiedział dla kogo a tak to nie wiem
O, a ja dzięki SSRI czuję się jakbym powoli leczyła się z zespołu Aspergera.
Jaki z tego morał ....zajebiste to jest
trzeba zwiększyć jeszcze dawkę
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
zal?....to zmień leki bo ci nie pomagają
Jesteś przykładem zakompleksionego idioty, który przez całe życie był tępiony - i słusznie! Bo zobacz co robisz jak tylko czujesz się "lepiej", "odważniej".
To Ty jesteś prawiczkiem, który leczy się z prawictwa i frajerstwa antydepresantami. A kysz, zmoro czysta!
Zawsze będziesz frajerem, bo nie umiesz dobrze wykorzystać chwil, w których czujesz się lepiej.
BTW dziewczyna z charakterem :-D
Bo zobacz co robisz jak tylko czujesz się "lepiej", "odważniej".
Normalnie wole poznawać ludzi i rozmawiać po przyjacielsku nie udowadniam nic nikomu
tylko wczoraj w kuracji dołożyłem 300mg acodinu przesadziłem mix był zły bo mnie rozkurwiało od środka i na agresorze wszystko robiłem ,nawet benzo mnie nie uspokoiło ,dzisiaj spotkałem się z kolesiem na piwie wyjaśniłem że poniosło Mnie ..spoko spoko i po sprawie
To Ty jesteś prawiczkiem, który leczy się z prawictwa i frajerstwa antydepresantami. A kysz, zmoro czysta!
chcesz obrzucać mięsem to zmień forum ....
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.