Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
Po dzisiejszym robię przerwę
Jak będę miał czas to pozcalam wątki filmowe o dxm.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
1) Nie potrafię się zmusić. Po prostu - nie potrafię skupić się na fabule, odpływam daleko i siup! już mnie nie ma.
2) Wczuwam się za bardzo. Kiedyś oglądałam Tetsuo na 3 plateau - musiałam wyłączyć po 5 minutach, bo moje ciało niemalże zaczęło imitować ból, jaki widziałam na ekranie. Kto oglądał film, ten wie, że rozcinanie uda i wciskanie weń metalowych rurek to nic przyjemnego
Dex, mimo wszystkich swoich zalet, to dla mnie mało "kinomański" drag. Na ten cel wolę przeznaczyć takie, choćby, 2c-e, które w połączeniu z "Lokatorem" czy "Psychozą" - zmiotło mnie totalnie. Albo może po prostu nie potrafię dobrać sobie odpowiedniej dawki pod tego typu rozrywki.
Switched my sulph to AJAX.
Ja mówie wszem i wobec, do oglądania filmów nic nie nadaje sie lepiej od dxm. Czasami moze razic ekran, ale mozna przyciemnic albo zastosować rzutnik jak ktos ma.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Switched my sulph to AJAX.
Spróbuję kiedyś na dxm+thc.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.