Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 142 / / 0
Procentee pisze:
Fakt faktem jakoś nie łapię kultu miejsca w którym się działo tyle złego, odnawiania go, renowacji, pamiętania i odwiedzin. Gdyby to ode mnie zależało zrównałbym to wszystko z ziemią no ale ]
Też nigdy nie rozumiałem tego kultu, ale jak już jest to niech sobie stoi, mimo, że jest to miejsce po sufit wypełnione ludzką tragedią.
Po to, żeby potomni nie wypełnili innego miejsca pod sufit ludzką tragedią.
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
Jezus pisze:
Anonimus, geograficznie patrząc zatem, jesteś forumowym głównym podejrzanym - pamiętasz co robiłeś wczoraj w nocy ? %-D
wczoraj w nocy deksiłem ^^ może zajebałem go astralnie, ahhh ta amnezja deksowa %-D
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 803 / 6 / 0
Czy mi sie przesłyszało czy to przypadkiem Niemcy mieli coś rzucić na remont obozu? Z kilka dni temu slyszeć mogłem...

Jeśli to prawda to obstawiam nazikurwy celem kompromitacji Polskiego kraju.
  • 2179 / 30 / 0
1waytikt2tickletown pisze:
w tym kraju nawet "arbeita" potrafią zapierdolić %-D
tak samo pomyslałem od razu jak tylko wieśc o kradzieży do mnie doszła. Jednak jebane degenruchy w tym kraju.
Hidden mefedron User
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
To pewnie jakiś moderator usunął posta o treści arbeit macht frei. Jestem przekonany, że tego napisu trzeba szukać w śmietniku %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 463 / 6 / 0
wziąść złomiarzy do obozu i nowe za kare kazac zrobic

to było pod kamerami? watpie

złomiarze to musieli bo ino oni potrafia
polak tez...
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 432 / 1 / 0
yam'teoretyk pisze:
Czy mi sie przesłyszało czy to przypadkiem Niemcy mieli coś rzucić na remont obozu? Z kilka dni temu slyszeć mogłem...

Jeśli to prawda to obstawiam nazikurwy celem kompromitacji Polskiego kraju.
60 mln juro rzucili :-)
off
  • 124 / 47 / 0
Moim zdaniem ta kradzież to forma jakiejś politycznej prowokacji. Złomiarze nie są aż tak głupi.
Uwaga! Użytkownik Doktor_Koziełło nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 125 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Euler »
Ja stawiam, ze zrobiłó to zboczony żyd, który ma kupe kasy, tzn. gdybym miał ja kupe kasy, to bym to zrobił.
Uwaga! Użytkownik Euler jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 47 / 0
Euler pisze:
Ja stawiam, ze zrobiłó to zboczony żyd, który ma kupe kasy, tzn. gdybym miał ja kupe kasy, to bym to zrobił.
Dobra teza. Lobby żydowskie, które oczernia Polskę na arenie międzynarodowej organizuje kradzież jednego z najbardziej rozpoznawalnych znaków na świecie. Teraz lewacka prasa potwierdza tezę, że Polacy to zlodzieje i wszystko ukradną.
Uwaga! Użytkownik Doktor_Koziełło nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.