4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hemp_gru »
@playmaker ponawiam pytanie dlaczego napisales ze krysztal z labu jest slaby skoro wszyscy go chwala tutaj???

a w tym gramie co zamowilem stamtad pare dni temu bylo 6 kresek wiec to napewno nie byl gram,zreszta przyjdzie 3 g wrzuce fote i zobaczycie ze znow mniej wyslali ,bo napewno 6 kresek to na 100% nie gram,nie wiem czy to ja tylko mam takiego pecha,ze zawsze musi byc cos nie tak
Uwaga! Użytkownik hemp_gru nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Widziałeś wcześniej fete z mąką której było 2 razy więcej i teraz sie wydaje że przycinają ^_^ . Już kilka osób napisało jak to jest z tym hcl.
Z matmy też słabo widze 6*165= 990mg.
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2009 przez Mayday, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hemp_gru »
dlaczego razy 165??,wyszlo mniej wiecej 6 takich kresek co sa u tokera na obrazku,wiec wiem o czym mowie,nie warto zamawiac krysztalu skoro rzekomy gram to tylko 600 mg ,co z tego ze jest mniejszy objetosciowo,6 kresek 600 mg ,zamawiam gram i chce miec gram
Uwaga! Użytkownik hemp_gru nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 19 / 0
Jezus pisze:
Zauważyłem, że electrofreak wspomina troche stron temu o łączeniu mefa z piracetamem w celu wzmocnienia tego pierwszego, mógłby ktoś powiedzieć coś więcej ? Czy działa i ile piracetamu/ile przed mefem?
brałem 2g piracetamu, jakieś 2-4h przed (choć może powinno być wcześniej - piracetam późno osiąga full stężenie w mózgu)
żeby nie było - dużo nie wzmacnia, ale faza jest "czystsza", bardziej "krystaliczna" i euforyczna, zamiast zamotania i nadpobudliwości ruchowej. podatnych może lekko boleć głowa.
były na forum wątki o wzmacnianiu amf, mdma i innych stymulantów piracetamem, poszukaj, mechanizm tu jest podobny
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
browar444 pisze:
@Simonok, nie wiem czy Cie dobrze rozumiem, ze po meth sie jest napalonym ale nie staje? Kazdy mowi ze wlasnie staje.
Każdy znaczy kto ? Zależy też po jakim towarze, po czeskim pico dopiero pod koniec peak'u można było coś tenteges, wcześniej flak na max ale libido mocno podniesione(cośtam się czasami szczęśliwie udało ukręcić, ale zwykle potrzebowałem przynajmniej 1-1,5 godziny od poczucia pierwszych efektów, żeby postawić maszty ;-))
browar444 pisze:
H - chodzi CI o hel? A po ktorym serce mocniej po dupie dostaje?
Chodziło mi o godziny - po mefedronie serce ma się ZNACZNIE gorzej ;-)
(i to nie tylko w moim przypadku, słyszałem właśnie o 2 przypadku takich samych objawów jak u mnie, paro-dniowa tychykardia, ataki paniki(wczoraj trafił mi się jeden jak nie przespałem nocy, na szczęście byłem tak zmęczony, że olałem to i poszedłem spać z myślą, że najwyżej wykituję w śnie, jebać.)
browar444 pisze:
Na piku po mefie tez sa osprzetem problemy, wiem z relacji ]
Ja tam nie miałem problemów na mefie, choć faktycznie na peaku nie próbowałem. Wtedy w ogóle nie miałbym ochoty na seks. Pierwsze zjazdy(po metamfetaminie) wydawały mi się lżejsze niż te późniejsze, jednak zawsze było to maksymalne wycieńczenie, kompletny brak motywacji i szaro-pusty obraz świata.
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2009 przez SimonNoK, łącznie zmieniany 1 raz.
oj dana dana, nie boje się bana
  • 187 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dropson »
@M.
dla dziewczyny polecalbym lekko mniejsza ilosc, ze wzgledu na roznice w budowie ciala i oczywiscie wage.
no chyba ze jestes calkiem sporą kobietą (bez obrazy, przeciez nie wiem :P)
jezeli normalnie moznaby polecic dla okazjonalnego uzytkownika faceta 100-150mg
to dla kobiety jakies 80-120mg i powinno byc zehr gut
Każdy moze być potencjalnym Growerem xD
  • 300 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: glebaa »
[quote="Dropson"]
@M.
dla dziewczyny polecalbym lekko mniejsza ilosc, ze wzgledu na roznice w budowie ciala i oczywiscie wage.
no chyba ze jestes calkiem sporą kobietą (bez obrazy, przeciez nie wiem ]

Oczywiscie wszystko jest kwestia indywidualna - nie wiem napewno jak w przypadku mepha - ale moja lubą - poskładała na MAXa mniejsza ilość meph niż mnie - tak około 30-40% mniej.

W przypadku MDMA ( tutaj moze byc podobnie ) wyczytalem kiedys gdzies - ze kobiety reaguja intensywniej na ta uzywke - ze wzgledu na roznice w mozgu ( wage zapewne tez ).
- Nice shoes. Wanna fuck?
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
150 mg dla kobiety bylo w sam raz (dla mnie tez), nawet narzekala, ze troche za malo.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 95 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: nihilion »
Hemp_gru, nie rozumiesz, że różne substancje mają różną objętość? W związku z czym gram jednej substancji wcale nie musi wyglądać jak gram innej. Ocenianie masy czegoś na podstawie ilości kresek które można wciągnąć jest kompletnie niemiarodajne i głupie. Już nie mówiąc o tym, że "kreska" to też pojęcie płynne.

Każde moje zamówienie od doktora ważyłem na wadze elektronicznej z dokładnością do 10 mg. Zamawiałem 1x4ho-met 100 mg i 2 razy mef w ilościach 1,3 g Waga zgadzała się dokładnie. Kupuje tam od niedawna ale jestem zaskoczony jakością obsługi, przesyłka na drugi dzień w skrzynce, można też zamówić dostawę kurierem co w święta jest przydatne bo poczta z niczym nie wyrabia. Dobrze też, że naklejają na torebkę strunową informacje o tym jaka to substancja.

Toker widzę ostro poleciałeś. Szczególnie, że pare postów wcześniej pisałeś jak to sobie porozdzielałeś mefa na porcje. To się nazywa utrata kontroli. Pisałeś, że zamówiłeś też jeszcze 5. Sugerowałbym jakieś restrykcje przy jego spożyciu bo im więcej tego masz tym łatwiej tą kontrolę tracisz.
  • 23 / / 0
alko i mef - szatanskie polaczenie:P
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.