Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
no1 pisze: haluny po scopolaminie sa ostre ale jak do roztargania zrenic w formie kropelek to si ale scopo fajna jest ale bez hlania if etungu
Niech zyje król...
[H]
Wreszcie mam przetestowany na sobie sposób, jak przywrócić "gały" do normalnego stanu, dosłownie w parę sekund.... jest jeden minus...... niezbędna recepta..
Wciąż jednak szukam skutecznego sposobu na oszukanie testu z moczem, ukryte rurki w gaciach nie przechodzą (zawsze musi mi patrzeć prosto na guliwera podczas próbki... wiem ze hera utrzymuje sie ok 3 dób w organizmie, ale co zrobić jak ni stąd, ni zowąd rzeknie żona: lej mężu :wall: Nie potrafi zaakceptować, zrozumieć, że 1-2 razy w miesiącu musze wtłoczyć w krwioobieg troche tej mojej drugiej miłości....
tak więc proszę podzielcie się swoimi sposobami na test z moczem, a ja chętnie "sprzedam" sposob na normalne źrenice w przeciągu paru sekund....
pozdrawiam.....
jutro walę a co tam ;]
[Sposób na małe źrenice "szpilki" - leiche]
pozdro
Edit: chociaż wątpię. Skopolamina też dziala depresyjnie na oun, a kombinacja z jakimś innym depresantem nieco mi się nie widzi ;> No dawaj, nie bądź taki
Maksymalne rozszerzenie źrenicy występuje po około 15 min. od podania leku i trwa do 3 h
Jak to "po kilku sekundach gały są normalne"? Nie mam na celu sprzeczki, pytam, bom nie testował na patrzałkach, po prostu te kilka sekund chyba lekko przesadzone są imo.
Poza tym, jaki jest sens podawania porady, by zdobyć coś, co jest trudno dostępne? To już chyba lepiej wg porad z siostrzanego tematu nażreć się dropsów
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.