Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
No wlasnie, wiadomo, bo brownie zrenice jak szpileczki, nienaturalnie to wyglada, a co bardziej uswiadomione oko sie skapnie. Ucze sie i pracuje i tak wlasnie kombinuje, probowalam z atropina ale troche za bardzo z kolei potrafi rozszerzyc, ze mam zaburzenia widzenia. Wiecie moze cos na ten temat, probowaliscie czegos?
Podzielcie sie zatem prosze ta wiedza.
Uwaga! Użytkownik re_milka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: antywszystko »
MDMA :-D po tym są wilkie źrenice może się jakoś zrównoważy :o)
... i chuj
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Aspiryna kaliber .45
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Potwierdzam: mdma :) Nie wiem tylko jak będzie się komponować z helem. Ostatecznie amfetamina. Hmmm, może grzyby %-D ? To musiałoby być ciekawe połączenie swoją drogą :cheesy:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Moralniak.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 672 / 127 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
speedballe wal.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 143 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
o,5% Tropicamid,krócej działa, nie zaburza tak akomodacji, ale jest na rp, niestety ;-)
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
[quote="pilleater"]
Potwierdzam]

morfina z MDMA się ładnie komponowała, nawet bardzo ładnie.
Ale nie wiem jak wyglądały moje źrenice bo było mi tak dobrze, że nie chciało mi się sprawdzać ;-)
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
fenylefryna w kroplach
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 99 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: marita.2 »
Atropina aplikowana końcówką wsuwki do włosów - by nie przedobrzyć. Ale trudności z pisaniem i tak wystąpią. Znam z autopsji. Po paru godzinach takiego wysiłku - że po atropinie próbujesz pisać czy czytać - cholernie bolą oczy...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.