Więcej pod: http://www.livescience.com/health/09120 ... ality.html,
Sam z paroksetyną nigdy do czynienia nie miałem, ale zażywając regularnie sertralinę (Asentrę, 100/dzień) od kwietnia 2009, zauważyłem u siebie podobne zmiany.
again and again
Od kiedy biorę Zoloft praktycznie z nikim się nie spotykam, a o wyjściu do klubu to już w ogóle nie ma mowy. Przerażają mnie tłumy, hałas i głośna muzyka - czyli wszystko to, co kiedyś lubiłam.
Green Hulk pisze: Myślę, że jak paro już nie bardzo pomaga na stany depresyjne, to żaden ssri nie da rady.
again and again
Przerażają mnie tłumy, hałas i głośna muzyka - czyli wszystko to, co kiedyś lubiłam.
działanie każdego leku to całkiem inna bajka ,wiesz co poproś lekarza o anafranil to dobry lek ,i wycisza nerwy i ogulne przerażenie wbrew przeciwnie do opisu noradrenalina wcale nic a nic nie działa
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
again and again
Jak to jest z Ssri przy zmianie na lek z tej samej grupy trzeba czekać aż przestanie działać czy można nowy brać następnego dnia ,bo wiem że przy lekach z innej grupy to należy przerwę zrobić
again and again
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.