Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 672 / 126 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
drogo, gora $700 powinna byc warta.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / / 0
A po ile jest Ecstasy na prawdziwym MDMA w USA ?
Uwaga! Użytkownik ChryzantemyDMT nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 672 / 126 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
$15 do $20 za naprawde dobre pixy. sa tez takie same jak te nasze chujowki w cenach przystepnych od $1 do $5. zazwyczaj jest tez wybor spory na miejscu, chociaz malo osob tam z xtc lata, przynajmniej na polnocy
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6179 / 435 / 12
Nie dziwię się, że w USA tak strasznie pilnuje się użytku opioidów - tutejsze żarcie wypakowane jest glutaminianem sodu i innymi uszczęśliwiaczami. Gdyby taki Amerykanin, obżarty jak ja teraz, przywalił opium, albo jakiś mu podobny alkaloid, po prostu zostałby przeładowany "szczęściem konsumpcji" i niechybnie oddał się totalnemu nieróbstwu. Bez opioidów mam ochotę leżeć i zdychać napchany jedzeniem, popadając niemalże w nody.

Nie dziwi mnie, w związku z powyższym, także częstsze wpisywanie na receptach środków powstrzymujących łaknienie i dających efekt odwrotny do "obżarczej błogości" - deksedryny, metylofenidatu i innych stymulantów.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2714 / 513 / 0
Siemanko.
Interesują mnie obecne ceny w San Francisco, żeby nie dać się wyjebać; LSD (mam nadzieje, że można dostać prawdziwe, a nie RC?), kokainy i MDMA. Przy okazji możecie napisać jak z dostępnością. Więcej mi do szczęścia nie potrzeba :*)
Chociaż w sumie, jeśli znacie jeszcze jakiekolwiek miejsca urządzone w klimacie lat 60 też możecie zarzucić.

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2012 przez UltraViolence, łącznie zmieniany 1 raz.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 321 / 1 / 0
surveilled pisze:
Nie dziwię się, że w USA tak strasznie pilnuje się użytku opioidów - tutejsze żarcie wypakowane jest glutaminianem sodu i innymi uszczęśliwiaczami. Gdyby taki Amerykanin, obżarty jak ja teraz, przywalił opium, albo jakiś mu podobny alkaloid, po prostu zostałby przeładowany "szczęściem konsumpcji" i niechybnie oddał się totalnemu nieróbstwu. Bez opioidów mam ochotę leżeć i zdychać napchany jedzeniem, popadając niemalże w nody.

Nie dziwi mnie, w związku z powyższym, także częstsze wpisywanie na receptach środków powstrzymujących łaknienie i dających efekt odwrotny do "obżarczej błogości" - deksedryny, metylofenidatu i innych stymulantów.
Jakimi uszczesliwiaczami? Przeciez u nas zarcie tez jest wypakowane glutaminianem sodu.
  • 6179 / 435 / 12
Tu musi być go znacznie, znacznie wiecej. Nie spotkałem tu jeszcze niczego, co nie byłoby smaczne i nie powodowało chęci obżerania się dalej.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1360 / 179 / 0
Najwiekszym paradoksem imo w juesej jest to ze mimo srogich kar za dragi jest tam tyle tego. Metamf produkowana z p-efki przez domoroslych chemikow (zakup jest niby legalny jak u nas ale mocno kontrolowany podobno), masa koki, kraku i hery, leki narkotyczne sprzedawane na ulicy, zarowno spidy jak i opioidy (popularny oxykodon kosztuje u dila srednio dolara za miligram, cena kosmos imo, juz lepiej helene kupic po te 10dolcow za torbe), trawa i inne. Podobnie z zabojstwami, mimo kary smierci najwiecej zabojstw na swiecie, w calej Europie nie ma nawet pewnie 1/10 tyle zabojstw co w usa, pomijajac wielkosc rzecz jasna).
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 2878 / 21 / 0
Akurat jest najlżejsza polityka wobec marihuany, więc nie pisz o srogich karach. Podobnie Australia. Tylko nie wiem, czy tam można sobie hodować kilkadziesiąt krzaczków zioła i użytkować, a za jointa dostaniesz max. mandat, jeśli ktoś będzie takim skurwielem i będzie chciał w ogóle wypisywać. Masz największy luz.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 3362 / 353 / 0
zalezy w ktorym stanie. Colorado, alaska, kalifornia i inne medyczne / zdepenalizowane owszem, ale w takiej alabamie lub texasie licz sie na ruchansko murzynow w dupala.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.