4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 481 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: śpiący »
dziś miałem taką myśl ze to ten proch wyżera mi głowe od środka :kotz: do tego czasami odczuwam taki dziwny śmierdzący zapach w nozdrzach,jakby się jakieś mięso psuło...i to nie wkręt bo mam tak nawet na świeżym powietrzu :kotz:
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gecko »
Może przez spływy po mefie utworzyły Ci się kamienie migdałkowe? Weź zobacz, czy nie masz w gardle białych grudek.
Uwaga! Użytkownik Gecko jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
[quote="śpiący"]
dziś miałem taką myśl ze to ten proch wyżera mi głowe od środka ]

Taki dziwny smaczek oraz takie bardzo gęste, obfite gluty?
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: fosfor »
Ciekawy symulator śniegu optycznego - http://www.thevisioncommunity.com/index ... Itemid=171
Uwaga! Użytkownik fosfor nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: śpiący »
katar wodnisty,dziwny smak owszem jest,do tego takie grudki białe kture można odchrząknąć i biały język,mi sie wydaje że mam poparzoną głowę od środka,drętwienie twarzy rano i bóle kości policzkowych i chrząstki nosa...masakra :wall:
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Czasami na mefie+alk zezowało mi oczka jak po MDMA i widziałem podwójnie :)
A ten śnieg miałem jak wracałem z nieprzespanych imprez zmęczony i odwodnoniy, jak odpoczywałem w łóżku i stawałem robił sie śnieg i kręciło sie wani, ale to po każdym stymulancie w większej ilości tak mam. Wydaje mi sie że to efekt niedotlenenia/zmęcznia mózgu.
  • 71 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pete »
Wszedłem tu całkowicie przypadkiem i od razu znalazłem temat dla mnie:) Cóż u mnie to śnieżenie jest już na trwałe... Czasem mniejsze, czasem większe. Jest spowodowane przez tzw.odłączenie szklistki w oku. Mam to zdiagnozowane przez okulistę po usg oczu. Pytanie czy to przez meph? Hmmm... Możliwe, jako że podnosi on zajebiście ciśnienie i oko się zwyczajnie degeneruje. Ja mepha brałem może z 10-15 razy, ale zawsze ostro do niego piłem a poza tym łączyłem go z SSRI co mogło spotęgować w/w efekt.pzdr
Uwaga! Użytkownik Pete nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: HEDoff »
U mnie to wygląda trochę inaczej...śnieżenie wystąpiło tylko raz....ale cały czas mam ściemniony obraz...szczególnie odczówam to w słabo oświetlonych pomieszczeniach...i bardziej kolory mi walą po oczach...czuję jakby moje oczy były bardzo zmęczone. Na razie od kilku dni regularnie zakraplam oczy i łykam witaminę A.

A co do tego śnieżenia....próbowaliście w ogóle jakoś to leczyć ??
Uwaga! Użytkownik HEDoff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ripperg »
U mnie po wiekszych dawkach jest problem ze zlapaniem ostrosci, ciezko cos wogole przeczytac (wtedy wygladam jak nacpany pajac bo zaciskam i otwieram szeroko powieki zeby dac rade przeczytac sms'a czy zobaczyc wyswietlacz telefonu)

Raz jak za duzo wrzucilem, bad trip, na ekranie laptopa praktycznie nic nie widzialem, tak samo zaciskanie o otwieranie powiek dawalo poprawe na sekunde, galki lataly na wszystkie strony.

Znam przypadek kiedy to poraz pierwszy jeden idiota wrzucil naprawde duzo, te same skutki uboczne + jedna galka skierowana do gory druga w dol, taki chwilowy zez ;-)
Uwaga! Użytkownik ripperg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: canabisman »
@ ripperg "U mnie po wiekszych dawkach jest problem ze zlapaniem ostrosci, ciezko cos wogole przeczytac (wtedy wygladam jak nacpany pajac bo zaciskam i otwieram szeroko powieki zeby dac rade przeczytac sms'a czy zobaczyc wyswietlacz telefonu)"
Miałem coś identycznego kilka razy po nierozsądnej (czyt. o wiele za dużej) dawce mdma. Nie wiem jak ta sprawa wygląda z mefem bo dopiero się przymierzam do zakupu 0.5 na spróbowanie.
"Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by móc bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
E. Hemingway
ODPOWIEDZ
Newsy
Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.