dziś miałem taką myśl ze to ten proch wyżera mi głowe od środka ]
Taki dziwny smaczek oraz takie bardzo gęste, obfite gluty?
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
A ten śnieg miałem jak wracałem z nieprzespanych imprez zmęczony i odwodnoniy, jak odpoczywałem w łóżku i stawałem robił sie śnieg i kręciło sie wani, ale to po każdym stymulancie w większej ilości tak mam. Wydaje mi sie że to efekt niedotlenenia/zmęcznia mózgu.
A co do tego śnieżenia....próbowaliście w ogóle jakoś to leczyć ??
Raz jak za duzo wrzucilem, bad trip, na ekranie laptopa praktycznie nic nie widzialem, tak samo zaciskanie o otwieranie powiek dawalo poprawe na sekunde, galki lataly na wszystkie strony.
Znam przypadek kiedy to poraz pierwszy jeden idiota wrzucil naprawde duzo, te same skutki uboczne + jedna galka skierowana do gory druga w dol, taki chwilowy zez ;-)
Miałem coś identycznego kilka razy po nierozsądnej (czyt. o wiele za dużej) dawce mdma. Nie wiem jak ta sprawa wygląda z mefem bo dopiero się przymierzam do zakupu 0.5 na spróbowanie.
E. Hemingway
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.