Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: belchowski »
no tak po to zeby nawet kropelka sie nie zmarnowala xD i opalamy tak po centymetrze xD
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
dzidą po sztuce-dwóch ujebiecie sie konkretnie w 4 osoby ? ?!

haheeha ja nigdy jeszcze nie opalałem kany na 3-4 osoby. kana do opału tylko dla jej właściciela po 2 sztukcach conajmniej a nie tyrac szkło po sztuce jeszcze do białości i w 4 osoby. lol z deka.
Maisssterrr qrwy
  • 119 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: tazek »
Nom, po sztuce to ja mam 2 razy zajebkę lekka, najlepsza jest jak już nic nie widać wtedy to jest pizda :D
  • 1053 / 76 / 0
Nieprzeczytany post autor: zioloziolo »
Nie chce wyjsc tu na jakiegos burzuja, ale kiedy pale z fify (bardzo, bardzo okazyjnie i tylko z wiadra) zawsze oddaje fife bo wiem ze zawsze ktos chce ja opalac, a dla mnie jest to mega, mega nieprzyjemne - dym ma chujowy smak, jest goracy, nie wplywa na rozwoj bomby jesli mialem ja wczesniej, a jesli nie mialem to pozostawia tylko slaby niedosyt.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
belchowski pisze:
z typami zawsze opalamy rure po sztuce lub dwoch ale nie odrazu tylko na przyklad jak juz nie jestesmy ujebani

zawsze taka rura zajebiemy sie w 3-4 osoby konkretnie a buchy - krztuchy to podstawa

rura po opaleniu zostaje cała biała), tez tak macie?
buahaha :D dzidą po sztuce to 1 osoba urobi sie troche.. a nie 4 xD i do białości? a słyszeliście ze thc rozpuszcza sie w 200stopniach ? jak myślisz ile jest stopni jak dzida robi sie biala?
wydaje mi sie ze nie urabiacie sie tylko mózgi nie dotleniacie...polak to by wiadro postawił z opały ^^

a w ogole dzida to rzecz osobista, jak szczoteczka do zębów
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 25 / / 0
tak a joya to palisz przez ustnik do sztucznego oddychania po kims. ludzie z ktorymi pale sa moimi najlepszymi przyjaciolmi i nie brzydze sie po nich jesc pic czy palic.

oczywiscie w poprzednim poscie nie mowilem o upaleniu sie do granic wytrzymalosci tylko z 30 minut, jedna godzinke mozna miec fajna faze ze wszystko sie fajniej robi

pisalem tez o buchach krztuchach ale nie o taki jak z normalnej rury - nabita kurewsko na 6 buchow tymczasem najczesciej sciagam ja sam na jedno pociagniecie pluc
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
belchowski pisze:
tak a joya to palisz przez ustnik do sztucznego oddychania po kims. ludzie z ktorymi pale sa moimi najlepszymi przyjaciolmi i nie brzydze sie po nich jesc pic czy palic.
nie o to mi chodzilo... poprostu wryło mi sie w mózg że opała jest dla tego kto przyniósł lufke. na poranek dzień po paleniu :P
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 25 / / 0
heh w sumie dobra zasada bo bulisz 50 groszy i masz palenie na rano xD
  • 14 / / 0
drogie macie fifki....

a jak juz opalicie rure srogo zajebana i zdaza sie okazja ze nie ma z czego palic bierzecie ofrygana rure czy nie palicie? ja osobiscie czasem jestem zmuszony do tego procederu zwlaszcza w terenie.... staram sie jednak unikac tejze hujowej sytuacji. tylko bez oszukiwania. moze oprocz blantowcow spliffowcow i lufkarzy mamy jeszcze osobna grupe brudnolufkarzy?
Uwaga! Użytkownik dzieckogrzybów nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / / 0
Nieprzeczytany post autor: PAjARItO »
a jak juz opalicie rure srogo zajebana i zdaza sie okazja ze nie ma z czego palic bierzecie ofrygana rure czy nie palicie? ja osobiscie czasem jestem zmuszony do tego procederu zwlaszcza w terenie.... staram sie jednak unikac tejze hujowej sytuacji. tylko bez oszukiwania. moze oprocz blantowcow spliffowcow i lufkarzy mamy jeszcze osobna grupe brudnolufkarzy?
Qrna wytłumaczysz to lepiej? bo za chooja cię nie można zrozumieć. ;)

A ja mam takie pytanie bo skusiłem się ostatnio na fryganie lufy: Nie jebie wam później dwa dni z ryja od sztachania sie tym gównem?
pozdro
Uwaga! Użytkownik PAjARItO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.