- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
yo, ninja, go !
18:00- DHC 520mg
18:30- 25mg hydro
19:00-19:30- 400mg trama
20:00-20:30- 3-4mg klona i piwa
Godziny sie pewnie zmienia, wiec edytuje posta i napisze przyblizone oraz jak "polatalem" na miksie.
Ps nie zauważyłem na sobie żeby hydro zmniejszała u mnie działani9e trama, ale w sumie prawie wogóle nie czuję jej poniżej 100 mg. Nawet na sam świąd potrzebuję bardzo dużej dawki.
Wyrobione bardzo; zabawa z opio od około 9 miesięcy minimum 1 w tygodniu a bywa i wiecej w ciągach.Receptory zasmakowały kody,tramalu,bupry,DHC.
Substancje miksujące, dawki:
tramal retard 1g , antkonapój(dla idiotów co nie rozumieją czyt. kodeina z antidolu
Odstępy czasowe przy przyjmowaniu, sposób przyjmowania:
1g retardów w całości ok godziny 9 rano.
ok godziny 10:30 alpra doustnie of course.
ok 10:45 kodeina także per oral
Efekty:
Zajebista euforia i spotęgowane kodeinowe ciepełko, nodding co chwila. Co tu dużo pisać prorobiło zajebiscie na ładnych 6 godzin. Poźniej już haj typowo tramalowy.
Najblizsze projekty: Miejski Sort 2, EESS,Chora Psychika,SKOR Suma Styli (kolejna płyta),
https://www.facebook.com/FeRu.raprodukcja
https://soundcloud.com/feru89
edit
W przypadku jak będzie słabo następna próba 300 tramca, 300 kody i 2mg clona.
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Jak zwykle na początku muszę zaznaczyć że jestem hardym wpierdalaczem THC i opiatów (benzynek od pół roku tez <wstydnis>.
I ciągle wszedzie szukam jaki jest najlepszy sposob na ten mix?
Kiedys jacok pokazywal wykres jak laduje sie tramal wzgledem podania kodeiny i mowil ze najlepiej po rownej godzinie max godz. i 15 minutach wypic antka (od zarzucenia tramca - ja wlasnie o 9 zjadlem 300mg).
Tak to caly czas jem wg. przepisu jacoka, ze godzina max godzina 15 i jest wyjebanie bo sie obie fazy nakladaja do tego po 15 minutach od wypicia kody wrzucam prometazyne.
Jak najlepiej wrzucic kode i po jakim czasie, aby był zajebisty peak i poczuc synergię jednego z drugim ?
Bo roznie ludzie pisza. 2godziny po tramcu, przed tramcem etc...
A tak jak tramadol się rozkręci, tzn. kiedy wejdzie opioidowe ujebanie, ładujesz kodę i masz miłą synergię i nałożenie się faz. Nawet miłego nodda można zaliczyć, szczególnie w miksie z benzo.
Lepiej tak godzinka, max godzinka 15 i wtedy koda z gorącą wodą + dużo palenia.
potem prometazyna i mamy milutką noc.
Ja wlasnie 250mg tramca o 00:17 zarzuciłem i i do tego idzie 825mg antka :P
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?