Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 33 / / 0
Efedryna jako wspomagacz do nauki w mniejszych dawkach działała na mnie lepiej niż pseudoefedryna. Tyle, że na tę pierwszą bardzo szybko wzsrastała tolerancja, więc 6 tabletek po dwóch dniach nie działało już tak samo.

Ogólnie więcej w swoim życiu zjadłem Tussipectu, jeśli chodzi o dawki rekreacyjne to najwięcej zjadłem jedno opakowanie i było tak jak koledzy wyżej opisywali, większa gadatliwość, humor lepszy, ciarki, tyle że nie można było tego porównać do stanu pod wpływem amfetaminy, bo po prostu było to za słabe. No i ta szybko wzrastająca tolerancja. Wszystko to powoduje że efedryna raczej nie może być stosowana jako stały substytut amfetaminy. Lecz przydaje się czasem do nauki, lub gdy musimy "dać z siebie więcej" w jakiejś pracy czy to fizycznej czy psychicznej. Ale napewno nie dzień w dzień.
Uwaga! Użytkownik NadNamiDmuchawceLatawceWiatr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vicodin »
u mnie sprawa z sudafedem ma sie jakoś dziwnie... niby to samo co tussi ale........ tuasi jadłem 10 i było mi juz fajnie po 20 super a sudafed.... zjadam 10 tabsów czyli tak jakby 40 tussi i nieczuje nic :-/ !! ktoś moze zna tego powód?? sklad jakis zmieniony??
Uwaga! Użytkownik vicodin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 201 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Babydoll »
Zawierają dwie różne substancje, które mają prawo różnie zadziałać.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vicodin »
słusznie Babydoll dopiero teraz przyjrzałem sie dokładnie składowi.... ehh ja chce tuusi brz recepty :'-( :wall:
Uwaga! Użytkownik vicodin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Belial »
Efedryna i pseudoefedryna są niczym mąka... można by zjeść jakoś, ale po co jak chujowo, a można pyszny chlebek upiec.... aaalbo placek:)
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: olsoneq »
Właśnie wziełam 3 tabsy sudafedu i nic... kompletnie nic... popiłam mocną kawą i nic... to był mój pierwszy raz i byłam przygotowana no coś ekstra a tu nic... jestem trochę rozczarowana. Może jak wezmę wiecej to podziała ? jak myślicie? Chciałam być pobudzona ale niestety nic. Tussi nie mogę nigdzie dostać i z tego co czytałam to nie chce go brać.
Uwaga! Użytkownik olsoneq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 135 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rawers »
3 tabsy to mało weź 8 to może coś poczujesz,na mnie pseudo już nie działa,a do efki nie mam dostępu.
  • 238 / 1 / 0
A spodziewałaś się, że 2 tabsy coś zasadniczo zmienią? To w sumie dawka jak na kaszel więc...
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
przecież pseudoefedryna jeżeli już w jakiś sposób ma działać, to prawie tak niezauważalnie, że nie wiem po co to brać. ugotujcie sobie metylokatynon, jeżeli chcecie pobudzenia.

w ogóle temat sudafed czy tussipect.. wszystko gówno, nie wiem nad czym tutaj się rozwodzić.
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 238 / 1 / 0
Dobrze mówisz! Jest dokładnie tak jak piszesz.

I wtedy to nawet z 3 albo z 5 można zrobić i coś poczuć przyjemnego.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.