Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
witam . nie wiedziałem gdzie o tym napisac . ale chodzi o to ze mam mozliwosc takiej '' pracy '' tylko ze nie chce sie w nic wkopac. nie wiem jakie to sa halucynogeene nie znam nazwy zapewniono mnie ze jezeli zatrzyma policja to 2 godziny i wypuszczaja ale zabieraja '' te srodki '' czy ktos cos wie na ten temat ???
Uwaga! Użytkownik rudypies nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 460 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kasztaniak »
Myślisz, że ktoś kto szuka jelenia do przewozu dragów wartych grubą kasę za grosze powiedziałby o prawdziwych konsekwencjach? Skoro obrót jest niby legalny, to po co przemycać? Wystarczyłoby wysłać pocztą, albo otworzyć sklep na miejscu.
Dowiedz się co to ma być, ale stawiam dolary przeciw orzechom, że substancja jest nielegalna.
Skandynawia ma rygorystyczne kary za wszystkie przewinienia i z policją sobie nie podyskutujesz.

Nie baw się w ten biznes, bo ryzyko wpadki spore, konsekwencje ciężkie, a i kasa pewnie nie jest oszałamiająca.
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
ODPOWIEDZ
Newsy
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich