Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
witam . nie wiedziałem gdzie o tym napisac . ale chodzi o to ze mam mozliwosc takiej '' pracy '' tylko ze nie chce sie w nic wkopac. nie wiem jakie to sa halucynogeene nie znam nazwy zapewniono mnie ze jezeli zatrzyma policja to 2 godziny i wypuszczaja ale zabieraja '' te srodki '' czy ktos cos wie na ten temat ???
Uwaga! Użytkownik rudypies nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 460 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kasztaniak »
Myślisz, że ktoś kto szuka jelenia do przewozu dragów wartych grubą kasę za grosze powiedziałby o prawdziwych konsekwencjach? Skoro obrót jest niby legalny, to po co przemycać? Wystarczyłoby wysłać pocztą, albo otworzyć sklep na miejscu.
Dowiedz się co to ma być, ale stawiam dolary przeciw orzechom, że substancja jest nielegalna.
Skandynawia ma rygorystyczne kary za wszystkie przewinienia i z policją sobie nie podyskutujesz.

Nie baw się w ten biznes, bo ryzyko wpadki spore, konsekwencje ciężkie, a i kasa pewnie nie jest oszałamiająca.
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.