Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Edit: jebnalem po jakichs 30 minutach od zanurzenia plastra w spirycie. Nic na razie nie czuje, kabel tylko piecze. potrzymam dluzej to pewnie wtedy cos z tego bedzie.
-bierzesz moczysz plasterek w spirycie, 0.5 ml wystarczy, najlepiej to robić w kapselku od wódy
-dodajesz 1,5 ml wody i kilka ziarnek kwasku, odstawiasz na parę minut
-dajesz glicerynkę i puk puk
:nuts:
jak widzę, jak marnotrawicie cos, co jest naprawde doskonałe, to mi jest żal samego siebie.naprodukowałem się i opisałem wszystko od A-Z.
oddajcie to mnie albo jonowi. ja naprawde wiem co z tym robić. oszczędzi to Wam kłopotu i dylematów natury chemiczno-farmakologicznej.
naprawde zostawcie fentanyl jak nie umiecie sie z nim obchodzić. już nawet nie chodzi mi o Wasze bezpieczeństwo, ale o zwykłe i głupie marnotrawstwo. jak można nie umieć wykonać zwykłej, opisanej od A-Z ekstrakcji etanolem?
ludzie, jeśli ktoś z Was nie jest w potzrzebie i nie jest wjebany, to dajcie se z tym spokój. to naprawde specyfik nie dla każdego jak widzicie sami choćby po postach w tym wątku. są naprawde osoby, które tego potrzebuja i potrafią sie nim cieszyć. dla Was to tylko jakieś tam kolejne opio, dla kogos, coś co mu pozwala normalnie egzystować.
dla mnie to co robicie tak dobrym dragiem jest zwykłym marnowaniem tego specyfiku. ciekawe kiedy i komu przyjdzie pomysł by nakleić plaster nie pod język, a wepchnąć iprzykleić na śluzówce w dupie. czekam z utęsknieniem na opis metodyki tej drogi podania.
@ jon, szkoda się produkowac. za 2, czy 3 posty dalej zapytają o to samo
@gokiburi masz racje w 100% byle napierdalać, napierdalać i napierdalać. nie wazne, że be efektu hehehe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
oxan pisze: przykleić na śluzówce w dupie. czekam z utęsknieniem na opis metodyki tej drogi podania.
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.