Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
SimonNoK pisze: LSD w małych dawkach działa przeciwlękowo i przeciwbólowo, więc używanie LSD to jak przedawkowywanie leków, naprawdę tego nie widzicie ? o.O
Bodzi0 pisze: I podpisuje się pod tym, że dobry kwas ładuje się koło 45 minut.
I tak - LSD schodzi upierdliwie. Nie tyle modlisz się, żeby przestało, tylko myślisz - "łojesu, dałoby mi wreszcie spokój". Jesteś trzeźwy i nagle pstryk - wraczasz - trzeźwy - wracasz - trzeźwy i tak przez ileś godzin. Wkurzające.
trydzyk pisze: Poprawka - nie DOBRY, a PRAWDZIWY. Na papierach są teraz różne rzeczy - DOC, bromoważka. One ładują się dość szybko.
trydzyk pisze:Poprawka - nie DOBRY, a PRAWDZIWY. Na papierach są teraz różne rzeczy - DOC, bromoważka. One ładują się dość szybko.Bodzi0 pisze: I podpisuje się pod tym, że dobry kwas ładuje się koło 45 minut.
I tak - LSD schodzi upierdliwie. Nie tyle modlisz się, żeby przestało, tylko myślisz - "łojesu, dałoby mi wreszcie spokój". Jesteś trzeźwy i nagle pstryk - wraczasz - trzeźwy - wracasz - trzeźwy i tak przez ileś godzin. Wkurzające.
2) zależy komu, mi LSD schodzi pięknie, mam poprawiony nastrój i ochote na zabawe. Nigdy nie uważałem tego stanu za "upierdliwy" a wręcz pożądany. Zresztą to sie tyczy każdej tryptaminy czy fenetylaminy w moim przypadku więc nie bądź taki kategoryczny.
Gwynnbleid pisze:1) im więcej Cie czytam tym bardziej dochodze do wniosku że mimo doświadczenia naprawde nie wiesz o czym mówisz hehe. Chyba tak naprawde nigdy nie wiedziałeś co jadłeś. Wszystkie fene jak DOX, czy BDF ładują sie do 3 h a okres placebo pojawia sie dopiero po ok godzinie. Na kwachu to juz jest rozkręcona impreza. Już nie raz próbowano Ci wytłumaczyć ale nie...dalej w zaparte!trydzyk pisze:Poprawka - nie DOBRY, a PRAWDZIWY. Na papierach są teraz różne rzeczy - DOC, bromoważka. One ładują się dość szybko.Bodzi0 pisze: I podpisuje się pod tym, że dobry kwas ładuje się koło 45 minut.
2) zależy komu, mi LSD schodzi pięknie, mam poprawiony nastrój i ochote na zabawe. Nigdy nie uważałem tego stanu za "upierdliwy" a wręcz pożądany. Zresztą to sie tyczy każdej tryptaminy czy fenetylaminy w moim przypadku więc nie bądź taki kategoryczny.
DOC/DOI/DOM - 2-3 h
LSD max 1 h :)
Niestety nie znam nikogo kto czulby pierwsze efekt po kilkunastu lub chocby 30 minutach w w/w fenetylaminach
Do dzis pozostaje to moja najwieksza zagadka : D
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.