Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
A u mnie odwrotnie, mam bupry na najbliższe 2 miesiące (a jak będę wyżute plastry moczył i odparowywał to i jeszcze dłużej), a w "smaku" wolę kodę. Ale upra ma tę fajną właściwość, że blokuje receptory i już choćby się chciało, to innych opio raczej się nie tknie.
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Jak Cyp wykorzystujesz te zużyte plastry, ja je żuje tak dokładnie że zostaje z nich niemal rozpadająca się papka, która nadaje się tylko do wyrzucenia. Na pewno nie ma w nich już bupry.
Ciekawe czy na fragmentach plastra -tych różowych wykonanych z takiego materiału też jest troche bupry. Ja to zawsze wyrzucałem razem z tym sreberkiem i żułem tylko tą półprzeźroczystą matryce. Może warto też pożuć ten różowy fragment. Qrwa nie wiem...
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Wypad do tematu o buprze, tu dyskutujemy o tramadolu. Koniec off-topu. Wlasnie polecialo 1300mg tramadolu. Od jutra koniec ;) .
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: krzyzak »
siema jestem nowy na tym forum wpierdzielam tramsa od paru ładnych lat zdarzaja sie długie ciagi konkretnie chodzi mi o to czym mozna złagodzic zejscie po tramsie najgorzej wkur........wia mnie te zimno nie wiem czym to mozna złagodzic próbowałem thiocodinu ale jakos to nie daje takiego efektu nadal jest zimno jedyne co jest dobre to to ze moge zasnąc po thiocodine ludziska dajcie jakies info na ten temat pozdro

jakie sa jeszcze leki bez recki które maja jakis opiad w skladzie ????
  • 201 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Babydoll »
Napij się rumu. Albo ciepłej herby. Albo herby z "wkładem". Ale że po Thio nie było cieplej to aż się nie chce wierzyć. Może za mało? Może popróbuj jeszcze (na niektórych koda nie działa podobno przy pierwszych podejściach), bo mix miodny.
A z opiatów bez recepty to tylko loperamid (o ile w ogóle jest opiatem) :>
  • 15 / / 0
zazwyczaj zazucam 20szt thio to nie jest chyba mało ?jak nie musze jechac do tyry to robie tak jak piszesz babydoll wale wóde ale w tygodniu musze jakoś funkcjonowac a po alko nie bardzo do roboty uderzyc hehehe przeważnie staram sie robic tak zeby był ten trams ale wiesz jak jest nie zawszze doczeka nastepnego dnia i pożeram wszystko a na drugi dzionek lipa heheh trzeba kombinowac a na temat thiocodinu czytałem juz dawno i to nie pierwsze moje zażucanie thio dzis juz poszło ostatnie 5 szt retard jutro sie zacznie telepanie :scared:

czytałem na temat tego loperamidu to nie jest raczej opiat choc działa na te same receptory nie próbowałem jeszcze tego Babydoll ile trzeba zazucic tego żeby cos tam podziałało?
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
20 sztuk thio to bardzo malo jak wpierdalasz od kilku lat tramadol. To zaledwie 300mg kody (plus w huj sulfogowna). Takie dawki sa dobre dla osoby z mala tolerancja, ktora nie robi ciagow i je kode 2-3x w miesiacu.
  • 201 / 2 / 0
krzyzak pisze:
czytałem na temat tego loperamidu to nie jest raczej opiat choc działa na te same receptory nie próbowałem jeszcze tego Babydoll ile trzeba zazucic tego żeby cos tam podziałało?
Mi sraka mijała po 2-4mg.
  • 15 / / 0
to ile musiałbym zazucic żeby było ok ? zeby nie czuc tego jebanego zimna moze jest cos lepszego od thio i bez recki ?

gargamel a zarłes ten loperamid co babydoll pisze ?

wildmonkey co radzisz na te jeba......ne zimno jak cie telepie to co robisz ?ja zazucam thiocodin na zejscia ale jedyne co jest ok po thio to to ze moge spac a telepanie jak jest tak jest czym to mozna zabic ?

Babydoll co radzisz jeszcze w tej kwestii co wczesniej pisałem ?
  • 201 / 2 / 0
krzyzak pisze:
gargamel a zarłes ten loperamid co babydoll pisze ?
OK, napiszę wprost. Loperamid to lek na sraczke. Nie jest do ćpania i nigdy nie był. Po prostu w Polsce nie ma w czym przebierać jeśli chodzi o opio bez recepty. Albo trzeba kołować albo uciekać za granicę.
krzyzak pisze:
Babydoll co radzisz jeszcze w tej kwestii co wczesniej pisałem ?
Właściwie nie było mi nigdy zimno po tramalu, pomijając zimny... nos. Nie jestem znawcą, ale wydaje się że jest to kwestia osłabionego krążenia. W normalnej sytuacji z takimi problemami radzi sobie odpowiednia dieta (krążenie w znacznym stopniu usprawniają m.in. czerwone wino, kakao/czekolada, owoce i warzywa bogate w przeciwutleniacze, zrównoważone spożycie Omega 3 i 6... i bla bla, a z suplementów diety miłorząb japoński, różne koncentraty bioflawonoidów i wiele innych) oraz aktywność fizyczna (tylko komu chciałoby się ćwiczyć, natomiast wątpię że będzie to miało większe znaczenie po ćpaniu Tramca.
Jak się ma ciśnienie po T, bo nigdy nie sprawdzałem ani nie mam takiej wiedzy? Zresztą nawet jeśli, miksowanie Trama ze stymulantami nie byłoby chyba zbyt dobrym pomysłem, więc raczej pozostaje Ci rozgrzać się odpowiednim ubraniem, jedzeniem i piciem (nie polecam zielonej herby - ochładza organizm) lub ćpać więcej, to będziesz miał wyjebane że zimno %-D
Swoją drogą to zimno jest najwyraźniej typowym efektem ubocznym: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... amadol.png
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.