Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Jutro spróbuje na trzeźwo bo wczoraj żułem jak byłem na tramadolowej fazie.
Kosmos poprostu, znieczulenie 200mg tramadolu + zwój khatu i chodziłem wyjebany w kosmos, zajebiste uczucie przeciwbólowe po tramcu i ta nuta wyjebania w kosmos po khacie.
Miodzio
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
Na Streatham High Road ( w górę od stacji Streatham [ NIE STREATHAM COMMON ] ) po stronie sports worldu są trzy sklepy i w środkowym ( jakaś taka posrana jadłodajnia ) sprzedaję jakaś murzynka ubrana jak kręgiel za 3gbp zwój khatu, można sobie samemu wybrać tylko niewolno dotykać trzeba palcem pokazać.
@up:
Ile gramowy tego nie jestem w stanie powiedzieć było w tym czymś 5 zwojów i listki zielone wmiare.
Porówania do metkatu nie mam zabardzo :/
Eksperymenty na trzeźwo dały bardzo dobre rezultaty, jedynie ten smak jak się to żuje( smak trawy ! )
bardzo przyjemny stan, który ciężko opisać dla mnie
ewentualnie zrobić herbatkę - robił ktos napar ze świeżego khatu, jak suszony się da to i kompot powinien wyjść
sory,jeśli przegapiłam w wątku czy po khacie jest zejśćie\.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.