Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 849 / 44 / 0
Prawda. Moim zdaniem koka dopiero w połączeniu z alko pokazuje prawdziwą moc.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / 8 / 0
to chyba racja, bo ja po kilkuletnim sportowym łykaniu fetki koksem się generalnie rozczarowałem. Czasem sobie wciągnę, czasem jest fajniej a czasem mniej fajnie (rozdrażnienie etc.), ale nie jest tak że sram z pożądania na dźwięk słowa "koks".
  • 15 / / 0
Ja tez sie rozczarowalem pierwszy raz jak walilem koks myslalem ze za malo kreski czy cos, drugi raz poloweczka naraz i troszke lepiej ogolnie ssredniawo ;] a koksik z centralnej Hiszpanii :) jednak xtc to jest cos :D i fetyszka ;)
  • 248 / 3 / 0
Ktoś musiał Cię wydymać na euro w tej Hiszpani, przy dobrym towarze po połówce to by Ci oczy z orbit wyskoczyły w najlepszym wypadku, juz nie mówiąc o ciężkiej zapaści oddechowej.
Moët Strawberries Cocaine Saint-Tropez
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
:gun: 80mg/na kreseczkę robi dobrze jak jest sprzet dobry
  • 86 / / 0
Torpeda pisze:
Ja mam dokładnie taki sam problem. Koks i Spid na mnie po prostu nie działają. Próbowałem kilka razy, i kupa nic nie kopie ;/ A towar dobry z tego co widziałem po ziomkach. :'(
najkrotsza i zarazem najpewniejsza diagnoza ADHD u zazywajacego
latajacy holender to ja
http://www.youtube.com/watch?v=GrlXBGU14EQ

wybaczcie brak polskich znakow ale od lat mieszkam za granica i nie mam polskojezycznego komputera, a i przepraszam za moj polski, nie uzywam go na co dzien od lat i nie bic jak bede prosil o wytlumaczenie jakichs zwrotow etc.
  • 191 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Faithless »
Nie do końca.
Zajebiście nie do końca.
Uwaga! Użytkownik Faithless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1049 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: noithai »
Znam juz takich co twierdzili ze na nich nie dziala, ani koks, ani thc, ani psylocyna. Po prostu nie wykumali groova, nic ponad to. To zawsze dziala, a najlepiej przeladowac takiemu, kto twierdzi ze nie dziala na niego, jak sie raz struje twardo, to bedzie wiedzial jak to dziala maksymalnie i juz przestanie twierdzic, ze nie dziala.
To jest troszke jak z przeciwnikami narkotykow, sa trzy glowne grupy przeciwnikow, z czwarta podgrupa, stanowiaca odrebny problem spoleczny:
A) Ci, ktorzy nigdy nie brali,
B) Ci, ktorzy brali za malo,
C) Ci, ktorzy wzieli za duzo,
d) Idioci

Zdrowko
„Bóg chrześcijański jest okrutny i mściwy. Jeśli popełnisz błąd i nie żałujesz, skazuje cię na wieczne piekło. Wydaje mi się to tak niewspółmierne, że nie chcę wchodzić z nim w żadne układy” [Cabré]
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Vespa »
Ja jestem raczej amfetaminową/pigułową Pania :p ,ale ostatnio przerwałam troszke więc od czasu do czasu jako substytut walnę sobie koko dżambo (wiecie,jakieś megawyjscie w ładnych ciuchach z tymi takimi "porządniejszymi" znajomymi dla odchamienia się ;p) I za każdym razem mam lipną fazę,mam wqurwa,nudę,nic mi się nie chce,nie chce mi się z nikim gadać ,wszyscy nawijają jak nakręceni wokół a ja siedze wkurwiona i chcę na chate;/ Dodatkowo agresja ,że słabo działa,być może dlatego,że zawsze oczekuję megapierdolnięcia (jak np.dobra krajówa)...nie powiem ,że w ogóle nie działa,bo myśle ,że działa akurat na mnie w taki a nie inny sposób,może sobie wbijam chuyową faze po prostu...
Uwaga! Użytkownik Vespa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
spróbój zapalić kraka.Zmienisz zdanie :diabolic:
ODPOWIEDZ
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.