Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Qlimax 89 pisze: A jak myślisz?
;-)
Taniec i pływanie to najlepsze co robiłem podczas tripu...
pływanie?
Tylko nie było to podczas szczytu na 3 plateau rzecz jasna...
Na pierwszym, drugim i długo po peaku trzeciego plat. było to coś pięknego.
A zarazem cholernie dziwnego... A gdy założyłem gogle i zanurkowałem to już nie potrafie opisać jak świat pod wodą wyglądał hehe.
Polecam
Rysowanie też jest przyjemne, ale ze względu na brak wyczucia w dłoni co chwilę łamał mi się ołówek, albo darła kartka. DXM pobudza fantazję, rodzi ciekawe wizje, które przeniesione na papier bywają naprawdę zadziwiające x).
Rysowanie też jest przyjemne, ale ze względu na brak wyczucia w dłoni co chwilę łamał mi się ołówek, albo darła kartka. DXM pobudza fantazję, rodzi ciekawe wizje, które przeniesione na papier bywają naprawdę zadziwiające x).
Barbara Rosiek
III w miarę możliwości lubię z kimś popisać na GG, najbardziej to mi sprawia przyjemność pisania z dziewczyną. Ostatnio próbowałem się dogadać na III p. z koleżanką przez telefon ale niestety zakończyło się to fiaskiem. Na III z kumplem lubimy gadać bo mamy podobne rozkminy i ogólnie, dwie osoby w tym samym stanie zazwyczaj się dogadują, jeżeli chodzi o psychodeliki. Jeżeli jestem sam, to lubię być, leżeć słuchać, z zamkniętymi oczami i podziwiać te filmy pojawiające i ukryte tuż pod moimi powiekami, ach.. psychodela!
wtf?! .. i ja to napisałem? grubo.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.