Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Pozdrawiam.
EDIT: Jeszcze tak pokrótce wspomnę: Dziś czuję się dobrze, aczkolwiek rano mdłości dość znaczne. Teraz już ustępują, przez nudności przebija się już ochota na coś do jedzenia, a one same powoli ustają. Samopoczucie dobre, do plasterka faktycznie rano myślałem sobie o tych czterech centymetrach kwadratowych, ale szybko stwierdziłem kuriozalne "a jo! nie będę przecie jadł znowu, pojebało mnie doszczętnie czy co" - i ciągnę sobie dzionek powolutku. Nie zaprząta mi to głowy ani trochę, zero problemów. Do stimsów na sen będzie jak znalazł, a że tych często nie jem... Ktoś tu nawet w wątku wspominał o metamfetaminie IV, po czym zapodanie fentanylu który uspokoił niechciane naspidowanie i utulił w ciepłą kołderkę. Zejście będzie świetnie zabite.
Brr. Z wielką mocą idzie wielka odpowiedzialność. Wolałbym mieć kilogram kody niż plaster fenta, to pewne.
Pozdrawiam!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
a teraz inne pytanie jestem na kuracji SSRI konkretnie sertralina czy fent mnie kopnie? Koda działa, tram nie, hel marnie, to wszystko się nie trzyma kupy.
Gargamel pisze: Oni licza, ze wchlonie sie mniej niz 50% fenta z tego plastra?
Nozer pisze: przebija w pelni czy jednak jest tlumiony troche?
Ile tak naprawde fenta zawieraja plastry Durogesic 100? Jesli 0,1mg/h to na 72h powinno byc w jednym plastrze 7,2mg fenta. Tymczasem na mp.pl jest napisane, ze jeden plaster Durogesic "setka" zawiera]
tak, biodostępność jest niska. setka zawiera 16,8 mg fentanylu. plastry są 3-dniowe.
niezależnie od mocy plastra, kwadracik 5x5 mm to 100 mcg.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.