Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Pozdrawiam.
EDIT: Jeszcze tak pokrótce wspomnę: Dziś czuję się dobrze, aczkolwiek rano mdłości dość znaczne. Teraz już ustępują, przez nudności przebija się już ochota na coś do jedzenia, a one same powoli ustają. Samopoczucie dobre, do plasterka faktycznie rano myślałem sobie o tych czterech centymetrach kwadratowych, ale szybko stwierdziłem kuriozalne "a jo! nie będę przecie jadł znowu, pojebało mnie doszczętnie czy co" - i ciągnę sobie dzionek powolutku. Nie zaprząta mi to głowy ani trochę, zero problemów. Do stimsów na sen będzie jak znalazł, a że tych często nie jem... Ktoś tu nawet w wątku wspominał o metamfetaminie IV, po czym zapodanie fentanylu który uspokoił niechciane naspidowanie i utulił w ciepłą kołderkę. Zejście będzie świetnie zabite.
Brr. Z wielką mocą idzie wielka odpowiedzialność. Wolałbym mieć kilogram kody niż plaster fenta, to pewne.
Pozdrawiam!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
a teraz inne pytanie jestem na kuracji SSRI konkretnie sertralina czy fent mnie kopnie? Koda działa, tram nie, hel marnie, to wszystko się nie trzyma kupy.
Gargamel pisze: Oni licza, ze wchlonie sie mniej niz 50% fenta z tego plastra?
Nozer pisze: przebija w pelni czy jednak jest tlumiony troche?
Ile tak naprawde fenta zawieraja plastry Durogesic 100? Jesli 0,1mg/h to na 72h powinno byc w jednym plastrze 7,2mg fenta. Tymczasem na mp.pl jest napisane, ze jeden plaster Durogesic "setka" zawiera]
tak, biodostępność jest niska. setka zawiera 16,8 mg fentanylu. plastry są 3-dniowe.
niezależnie od mocy plastra, kwadracik 5x5 mm to 100 mcg.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.