Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 196 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: wenaone1 »
niestety, nie dobrze. ale nie zrażaj się i szukaj dalej. pozdro!
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: porabiakaka »
dzieki za szybką odpowiedz ! kontynuuje swoje poszukiwania dalej
Uwaga! Użytkownik porabiakaka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kulbiks »
  • 58 / / 0
Nieprzeczytany post autor: JJIIMM »
Cholera. Czy to łysice? Jeśli tak to pozazdrościć... :]
Naturalnie.
  • 5 / / 0
?????
[ external image ]
[ external image ]

Podmokła łąka, kapelusze lepkie, nóżka nie łamiąca się, blaszki od fioletowych do ciemno brązowych
  • 5 / / 0
Podpowie ktoś??
  • 52 / / 0
Nieprzeczytany post autor: blue box »
jestem na tak, trafiłeś na wyjątkowo dorodne okazy
It's a physical feeling.
I'm gonna change this city.
It's a physical feeling.
(I've got a feeling. It's automatic.)
  • 352 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Migrant »
Spotykałem podobne okazy, zdaje sie ze to łysice
  • 196 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: wenaone1 »
mi to wygląda na kołpaczka pośredniego kulbiks.
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
Kulbiks a jak jest z nóżkami, łatwo się łamiał czy raczej ciężko w ciagu swojej 7 letniej kariery nie spotkałem się z takimi łysiczkami o takich kapeluszach chociaż w tym roku znalazłem łysiczki z białymi blaszkami(jasne blaszki) ale coś mi się wydaje że to niestety nie te, mogę się mylić ale wątpie.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.