4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1233 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
SKOŃCZCIE WRESZCIE PISAĆ O SKLEPACH TUTAJ. DO TEGO JEST PRZEWIDZIANY TEMAT "KUPOWANIE RC".

Botanic jest zamknięty bo wyprzedał wszystko. Koniec gadki.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 73 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: goral123 »
Ja osoboscie nie mam zadnych PEWNYCH informacji. Pewne jest to ze przesluchanie i posiedzenie na komisariacie bedzie postawiony zarzut posiadania na podstawie ich testow z biedronki. Po ekspertyzie w labolatornium pewnie wszystko clear... mam nadzieje...
  • 1233 / 11 / 0
Murti-Bing mówi, że te testy pochodzą z POCH'u. Testy stosowane przez policję można kupić tutaj: http://www.poch.com.pl/1/produkty-branze,3,2. Więcej o testach tutaj: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=11765.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
Czyli policyjne testy nie powinny w ogóle "widzieć" mephu, ale skąd pewność, że nie zabarwi nam na przykład MDMA?

Albo, że czegoś tam dosypią żeby wyszło? Tak, żeby pokazać kto tu rządzi?
Jak pisałem różne dziwne przypadki chodzą po ludziach. Ja wyznaje taktykę, że towar traktuje jak towar, nieważne czy kupiony w sieci, w sklepie czy u dilera. Konspiracja obowiązuje taka sama.

ps. pierdolę słowa już o sklepach nie napisze, 2 warn za to samo...znów się dałem podpuścić i odpowiedziałem na pytanie :/ Damn!
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1233 / 11 / 0
Murti-Bing widział jak mefedron pod wpływem odczynnika Marquis'a zabarwia się na blado żółty kolor lub nie zabarwia się wcale.
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ripperg »
murtibing Czyli co to znaczy?

Co do mef ja wciagu 3 tygodni zjadlem z 3g, ostatnio czwartek,piatek,sobota,sroda i juz przestalo dzialac tak jak na poczatku. Ogolnie chodze od wczoraj zjebany, zmeczony, odstawiam to poki co ;-) A pozniej moze raz na weekend.
Uwaga! Użytkownik ripperg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: equipo777 »
Powiem Wam tak szczerze, że jeśli będziecie z Policją w porządku i będziecie grać w otwarte karty to nic Wam nie zrobią. Po pierwsze na każdej samarce kupionej z mefedronem jest naklejka, to już dużo zmienia. Gdyby mówili , że to amfetamina, wtedy mówisz wprost co to jest gdzie to kupiłeś, pokazujesz paragon, jeśli pytają po co Ci to to możesz powiedzieć, że traktujesz to jako rodzaj dopalacza chociaż wiesz że to nie jest przeznaczone dla ludzi. Najważniejsze to mówić wprost jak jest , dlatego, że nie łamiemy prawa, dlatego nawet jak podamy sklep w którym kupiliśmy, to nie będzie szkodliwe ani dla sklepu ani dla nas. Sądzę, że gdyby coś wyszło na policyjnym testerze, że to np amf, czy MDMA to nieprzyjemności miałby sklep. Jednak sądzę, że na testerze nic by nie wyszło, bo dawno by te sklepy wszystkie pozamykali.
  • 1233 / 11 / 0
Tester nie jest żadnym dowodem w sądzie. Dowodem w sądzie są analizy chromatograficzne, IR, NMR i MS. Testery są tylko małą pomocą w pracy policji do wstępnego oznaczania substancji. Jeśli złapią Ciebie z mefedronem to graj w otwarte karty. Zachowuj się spokojnie, wytłumacz im dokładnie co masz i skąd. Jeśli nie wiedzą co to jest mefedron najlepiej powiedzieć im, że jest to bardzo popularny dopalacz. Powinni puścić wtedy Ciebie do domu, a mefedron mogą zabrać do analiz laboratoryjnych w celu potwierdzenia Twoich informacji.

Sprawa komplikuje się gdy złapią Ciebie z większą ilością proszku. Może to wzbudzić duże podejrzenia policji i prokuratory i łapanka może zakończyć się aresztem do czasu ustalenia składu prochu. Więc dla własnego bezpieczeństwa nie kupuj i nie noś ze sobą zbyt wiele mefu.
  • 481 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: śpiący »
Chłopaki no co wy ? Zabić się ? ja już się czuje jak nowonarodzony :-D zero efektów ubocznych i właśnie kmninie nową dostawe ^_^ średnia 1g na dzień ? no co wy ja to z przerwami,ale jak zaczne 5g worek to nie wiem kiedy skończyć i tak pomału znikają w dobe ze 3 giety... %-D Zabić Mefem |? on zdrowy jest przecież ;]
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
W takim razie smacznego i miłej zabawy... Twój układ nerwowy, twoje serce.
Tylko, żeby potem nie było, że "śmiertelna ofiara legalnego dopalacza" bo wszyscy będziemy mieć wkurw przez ciebie.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...