Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Od ortopedy dostałem :) u psychiatry nigdy nie byłem i rzeczywiście dostałem to na "problemy fizyczne" dłuższy czas temu miałem wypadek i mam w pyte wkitów, papierków ze szpitali i wystarczy, że coś ponarzekam "na coś" i nigdy nie miałem problemu, aby dostać to czego sobie zażyczę :)
dr.Kubeusz pisze: nigdy go nie jadłem i nigdy mi go nie proponowali. Tak jak pisałem wcześniej najczęściej proponują mi alprazolam i to w najtańszej postaci zomiernu. Muszę zmienić taktykę, żeby pobierać coś innego.
No i nie sądze żeby Ci się bromazepam spodobał jeżeli rozsmakowałeś się w alprazolamie.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
"Jeżeli wyjeżdżasz od razu z historią swojej choroby, że dostawałeś już alpra i klony i masz w benzo duże doświadczenie to się nie dziw, że nie dostaniesz bromazepamu bo jest on zdecydowanie słabszy." - skąd Ci przyszło do głowy, że tak robię? Jest zupełnie inaczej. Sądzę, że jeżeli bym tak mówił na swoich pierwszych wizytach to żaden lekarz nie zechciał by mi pisać na to bibuł.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Dormicum 15mg trudniej dostać chyba dlatego że listek ma 100tabletek
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.