Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: balgatron »
Niestety, z przykrością muszę napisac,że po bliższej znajomości z założycielem kliniki sacharuna bardzo się zawiodłem.Myślałem,że cele jakimi się kieruje są faktycznie realizowane.Ale to tylko pozory.Jakimś dziwnym trafem prawie wszyscy pacjenci uciekają z ośrodka przed zakończeniem kuracji.I wciąż zdarzają się tam kradzieże. Za to narzekanie na to,że konkurencja zarabia tyyyle pieniędzy i ma tyyyylu klientów. Skoro to jest klinika to powinna w pierwszej kolejności myślec o pacjentach , a nie skupiac się na pozyskiwaniu jak największej ilości gości rekreacyjnych.Z tego, co mi wiadomo,to każdy po bliższym poznaniu się z założycielem zostaje przez niego uznany za narkomana,złodzieja lub naciągacza.Póki pracujecie dla kliniki charytatywnie,to jest ok,ale kiedy dochodzi do zapłacenia za wykonaną pracę,to u wszystkich jest wynajdowany powód żle wykonanej pracy, mimo że wcześniej były same pochwały.
Szkoda,że ośrodek należący niegdyś do szamanki Normy Panduro dostał się w ręce totalnie ukrytego paranoika,chociaż od początku tego nie widac.
Uwaga! Użytkownik balgatron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sacharuna »
SACHARUNA CLINIC CENTER
Iquitos, Peru

http://ayahuasca.pe

Pozdrawiam Gorąco wszystkich Czytelników i Członków Hyper-Real!

Poniżej podaje link do oficjalnej mojej odpowiedzi na "Propagandę" wystosowana w kierunku moim jako i naszego ośrodka przez "Balgatrona" i Jego Żonę, którzy niestety mieli bardzo ciężko żeby za-akceptować fakt ze zostali zwolnieni niestety już po okresie 1 miesiąca i niecałych dwóch tygodni płatnej pracy dla naszego ośrodka w Dżungli Amazońskiej w Peru działając z Polski:

http://psychotrop.info/viewtopic.php?p= ... ght=#19794

Chcę także gorąco pozdrowić wszystkich użytkowników portalu / forum Hyper-Real jeszcze raz i zakomunikować ze specjalnie obniżone ceny jeśli chodzi o nasz program dla Gości Rekreacyjno-Duchowych naszego programu "Szamańska Podroż" na okres od:

Poniedziałku 14 Grudnia 2009 do Niedzieli 14 Marca 2010 są także proponowane dla wszystkich z Was:

7 dni / 6 nocy / możliwość brania udziału w Ceremoniach Ayahuasci każdej nocy; za wyłącznie 350$ / Osobe / Tydzień lub 1400$ / Osobę / 4 Tygodnie = SUPER CENA!)

Zapraszamy!!! Szczegóły jeszcze raz na powyższym linku współpracującego z nami portalu / forum: Psychotrop.

Dziękuje Bardzo za Uwagę

Jacek Sławek

Założyciel / Główny Dyrektor

SACHARUNA CLINIC CENTER
Iquitos, Peru

http://ayahuasca.pe
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: balgatron »
Jeszcze zapomniał podac link tu:
http://prawda2.info/viewtopic.php?p=115224#115224
Uwaga! Użytkownik balgatron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Opcingi »
Witam

www.mironski.net - sklep internetowy, organizowany wyjazd poznawczo-kulturowy do szamanów-terapetow.

"Szamańskie rytuały i terapie + dwie noce z ceremonią ayahuasca. Możliwość uzyskania odpowiedzi na ważne pytania".

http://www.ayahuasca.net.pl/ - dodatkowa strona informacyjna na temat Yage .

Bylem, widzialem i zdecydowanie polecam !!!

:D
Ostatnio zmieniony 27 września 2009 przez Opcingi, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: clintonek »
potwierdzam wypowiedź Opcingi - też byłem na tej terapeutycznej ayi - rewelka. Pełny profesjonalizm i super warunki. To zupełnie inna bajka niż zbiorówki, na których byłem wcześniej. Każdemu jest poświęcana spora ilość uwagi. Super uczucia - jestzcze dziś mnie trzyma ta atmosferka, a to już dobry miesiąc po. :heart: :yay:
  • 1 / / 0
Witam,czy w Polsce są organizowane ceremonie? Jak się dostać, skąd wziąć info? Wie ktoś może coś?
  • 4024 / 372 / 951
Jeśli przez "w Polsce" rozumiesz "na terenie Polski", to odpowiedz sobie sama, uwzględniając fakt, że aya jest w naszym kraju nielegalna, czy możesz uzyskać w ten sposób (pytając na publicznym forum) jakieś info .,.
  • 2641 / 39 / 0
wiesz istnieje cos takiego jak pw
  • 4024 / 372 / 951
Pewnie, hipotetyczne osoby zaangażowane w takie rzeczy zapewne już spieszą z objaśnieniami dla każdego kto zagai.

Niestety, nie respektujące naszej wolności religijnej prawo w tym kraju jest faktem, co raczej nie pozostaje bez wpływu na międzyludzkie relacje :-/ .
  • 158 / 6 / 0
Kto pisze prawdę? Czy ta klinika to tylko wielki przekręt?
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.