Z 6 lat temu bylem na imprezie i spotkalem panienke Niemke pochodzenia Polskiego nawijala troche po polskiemu pytala sie na czym jestem oczywiscie akurat bylem tylko na alku i zaczela opowiadac mi o jakims krysztale ze u nich na imprezach to wszyscy to biora i ze jest super towar? Do dzis tylko sie oblizuje po tej opowiesci...
Z czego wynika ten deficyt u nas?
Z czego wynika ten deficyt u nas?
iCane pisze: Siemanko teraz po Pozniu i okolicach chodza bialo-rozowawe rolexy...
Szczerze powiedziawszy sa dziwne nie jak to tablety kiedys -- szczena wogole niechodzi po nich gumy ani plynu nie potrzeba zeby sie dobrze poczuc to 2-3 z reki trzeba zjesc a po jednej to tylko delikatna gaducha i brak checi na sen przez 4 godziny...
Koła dla auta są jak biust dla kobiety, gleba natomiast jest jak dekolt
mejscamiNaMózgownicySkanieGdzieOsłabioneJestBindowanieAminZnaczonychRadioaktywnie któreSięWpinaćWinnyAktywnieDoReceptorówKtóreImSłużąiJestIchWmiejscachTychDosyćDużo
..a ja tak do tematu; bywaja takie tabsy jak czysta MDMA... wtedy niema roznicy! trafily mi sie dwie takie]
nie chwal się tak, tu część z nas jest na głodzie mdmaowym :-D
antraxkelso pisze: nawet nie wyobrażasz sobie ilu w polsce mamy potencjalnych debili. tak więc bez szans.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.