kiedy jadłem piguły z mdma (dawno temu) praktycznie zawsze prawie "wyrywało" mnie z butów i miałem niesamowitą chęć do tańca (ręce i nogi same latały w rytm muzyki). Jak wiadomo zdarzały się mixy ze speedem, ale nie w każdym przypadku.
Jakiś czas temu dorwałem czyste mdma (na pewno nie żadna pochodna) i działanie było lekko rozczarowywujące jeśli chodzi o użycie do celów parkietowych: wolałem rozłożyć się i rozpływać niż poruszać się w rytm muzyki, a jak już się zmusiłem do tańca to było bez żadnych rewelacji (raczej ociężałość). Miał ktoś podobnie? Jaka może być przyczyna?
Często to jest sprzedawane zamiast MDMA bo jest tańsze dla dilera a sprzedaje za cene MDMA :/
Już lepiej jakbyś dostał MDA to by Cie wyrwało z butów i uraczyło halunkami ;)
80-90 mg wypierdala z butów..natomiast 140mg rozkłada na łopatki :)
mejscamiNaMózgownicySkanieGdzieOsłabioneJestBindowanieAminZnaczonychRadioaktywnie któreSięWpinaćWinnyAktywnieDoReceptorówKtóreImSłużąiJestIchWmiejscachTychDosyćDużo
hess pisze: Czy ktoś może wyjaśnić mi pewną kwestię:
kiedy jadłem piguły z mdma (dawno temu) praktycznie zawsze prawie "wyrywało" mnie z butów i miałem niesamowitą chęć do tańca (ręce i nogi same latały w rytm muzyki). Jak wiadomo zdarzały się mixy ze speedem, ale nie w każdym przypadku.
Jakiś czas temu dorwałem czyste mdma (na pewno nie żadna pochodna) i działanie było lekko rozczarowywujące jeśli chodzi o użycie do celów parkietowych: wolałem rozłożyć się i rozpływać niż poruszać się w rytm muzyki, a jak już się zmusiłem do tańca to było bez żadnych rewelacji (raczej ociężałość). Miał ktoś podobnie? Jaka może być przyczyna?
Czas trwania około 4 h.
Hmm dziwne bo miałem z dwóch źródeł jedne białe i drugie szare a obydwa działają tak samo.
Może to rzeczywiście kwestia dawki bo te 3 razy brałem dawki 100-150 mg.
The subjective effects of MDEA are very similar to those of MDMA. However, the euphoric and "loved up" feelings associated with MDMA are not as pronounced in comparison. The effects of MDEA are also not as stimulating as MDMA, as it is said to be somewhat stoning in high doses and may be responsible for rumors of heroin-laced MDMA tablets.
iCane pisze: a jesli chcial bym dostac to cale MDMA to jak to sie zwie w slangu ulicznym idzie dostac to od delera z bloku co ma trafke i inne znane uzywki? Pozdr
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł
Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.