Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Sprzedasz dila?

Czas głosowania minął 14 sierpnia 2009

Tak
24
14%
Nie
99
59%
Nie wiem
44
26%

Liczba głosów: 167

ODPOWIEDZ
  • 3854 / 314 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Zresztą jak bawie sie w rzeczy nielegalne to odpowiadać musze sam. ( Sam kupiłem, sam odpowiem ) :P
Prosta, aczkolwiek najważniejsza zasada ;]
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Saud »
teoretyzujac co do tej nowej aspolecznej ustawy. Nie sprzedam dilera i nie pomoge "niebieskim" w sprawach uzywek, na to moga liczyc z mojej strony.
Dla mnie to jest chore, uczyc spoleczenstwo "sypania" w celu ratowania swojego tylka.
Stosuje te sama zasade ktora przytoczyl @silent bob
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Saud pisze:
teoretyzujac co do tej nowej aspolecznej ustawy. Nie sprzedam dilera i nie pomoge "niebieskim" w sprawach uzywek, na to moga liczyc z mojej strony.
Dla mnie to jest chore, uczyc spoleczenstwo "sypania" w celu ratowania swojego tylka.
Stosuje te sama zasade ktora przytoczyl @silent bob
Otóż to!
Społeczeństwo konfidentów. Tak np. jak za stalinowskiej Rosji. :nuts:
NWO?

Podpierdolić np. rodziców?
Tak jak podobno Urban?
I'm broken.
  • 54 / 3 / 0
Nigdy nie sprzedałem i raczej nie sprzedam dila. Z moich doświadczeń z psiarnią to jak wygląda takie przesłuchanie zależy od tego kto cię przesłuchuję, w jakiej sprawie i w jaki sposób ty się zachowujesz w stosunku do tej osoby. Najczęściej grożą, straszą (np. że na studiach się dowiedzą, albo poprostu że jak nie zaczniesz gadać to zaraz po ryju dostaniesz), i kłamią, jak będziesz ich wkurwiał np. lekceważącym zachowaniem to możesz dostać po ryju ale na tym się raczej skończy. Inne podejście to obiecywanie bóg wie czego jeśli zaczniesz sypać, że potraktują cię ulgowo, że rodzina się nie dowie itp. Ja miałem tak że przesłuchiwały mnie 2 osoby facet i babka, facet groził, straszył, itd a babki starały się po dobroci wyciągnąć jakieś informacje. W skrócie jedno z takich doświadczeń wyglądało tak: najpierw przesłuchanie potem nocka na wytrzeźwienie (bez większości ubrań, w tym gaci bo "mogę sobie nimi krzywdę zrobić") następnie wjazd na chatę a potem znów przesłuchanie.
Uwaga! Użytkownik Drugstore cowboy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Ja miałem tak że przesłuchiwały mnie 2 osoby facet i babka, facet groził, straszył, itd a babki starały się po dobroci wyciągnąć jakieś informacje.
Zabawa w dobrego i zlego policjanta :-D . Czesto stosuje psiarnia taka taktyke.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Taktyka stara jak świat.
Gestapo, NKWD, itd....
I'm broken.
  • 368 / 7 / 0
Diler jeśli dowie się że go sprzedaliście a zazwyczaj się dowiaduje to będziecie mieli wpierdol od niego i jego ziomalów ew. co bardziej twardych kumplów ćpunów taki huj będzie na was polował jak na zwierzę (multidile i dile z dobrym towarem zazwyczaj mają mafijne plecy) pozatym do końca życia będziecie żyć z przekonaniem że jesteście słabi bo psy was złamały oszukały i będziecie sobie za to pluć w brodę. KABLOWANIU ZAWSZĘ MÓWIĘ NIE nawet jeśli dostałem wpierdol od dila a dostałem (następnym razem ja mogę być górą)
I była tam też trzecia grupa więźniów. Ci patrzyli się na ciebie. Patrzyli się na ciebie jakby nie tylko chcieli wciągnąć cię do swojej celi i zrobić z tobą rzeczy patrzyli jakby chcieli zjeść i wysrać twoją duszę jakbyś był niczym.
  • 1743 / 25 / 0
Molesta - Track 13 z płyty Skandal się kłania ;]

"...kiedy psy będą pytać czyj to jest koleżka, jak się nazywa i gdzie mieszka, to jest pestka, SKŁAMAĆ, nie wiem o co chodzi, za taką postawe diler Cię wynagrodzi..."
Non omnis moriar.
  • 3854 / 314 / 0
Jak już podsunąłeś track, to ja podsunę drugi.

Kams - Przesłuchanie 2.

http://www.youtube.com/watch?v=yeYdA0RwL9w

'Nie brałeś nigdy, nigdy nawet na jointa
Ale i z tego jakoś żem się wyplątał
Wtedy drugi wtrąca - proponuję układ
Mówi - powiedz coś, chociaż jedna wskazówka
No nie bądź furiat to do wyjścia stąd furtka
Pierdolę skutki, układ, przecież nie sprzedam kumpla
Czułbym się gorzej chyba niż ostatnia kurwa
Jeszcze, jeszcze bardziej nabieram wody w usta
Trudno najwyżej przetrzymią mnie do jutra
Ale to jedyna słuszna decyzja
Oni będą naciskać ja będę kit wciskał'
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Procentee pisze:
Jak już podsunąłeś track, to ja podsunę drugi.

Kams - Przesłuchanie 2.

[url]http]

'Nie brałeś nigdy, nigdy nawet na jointa
Ale i z tego jakoś żem się wyplątał
Wtedy drugi wtrąca - proponuję układ
Mówi - powiedz coś, chociaż jedna wskazówka
No nie bądź furiat to do wyjścia stąd furtka
Pierdolę skutki, układ, przecież nie sprzedam kumpla
Czułbym się gorzej chyba niż ostatnia kurwa
Jeszcze, jeszcze bardziej nabieram wody w usta
Trudno najwyżej przetrzymią mnie do jutra
Ale to jedyna słuszna decyzja
Oni będą naciskać ja będę kit wciskał'
Założę się, że autor tego tekstu na psiarni ze łzami w oczach prosiłby aby nie powiadamiać rodziców, chyba ze jest niepełnoletni to i tak starzy się dowiedzą. Połowa HWDP ciot sra na dołku i sprzeda własną starą aby go wypuścili. Gangsta to oni są na osiedlu na ławeczce po blancie, a na komisariacie gdzie nie ma kumpli zaczyna się życie. Niektórzy bohaterowie nawet skaczą z okna
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
Newsy
Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.