Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zrobiłem tak. Roztarłem 300 mg Poltramu i 7 mg uprzednio oczysczonej z otoczki midazolamu. Zalałem to 5 ml wody i bełtałem przez kilka minut. Następnie odfiltorwałem, wyszło ok 3 ml przesączu dlatego dolałem odrobiny wody do tego, co pozostało. I znów przez filterek do strzykawki? Nie stety ta magiczna misktura nie podziała :(
Jak może być tego przyczyna? Może dlatego, że ostatnio dość namiętnie żuję bupę? Ale w dawkach super -małych - nawet 2,5 mg mnie ratuje przed najgorszym. WTF?
Korzystając z okazji przepraszam Il2 Moro2 za to że nazwałem go oszustem. Człowiek się nie spieszy ze zobowiązaniami, ale wynagradza to w gratisach. PRZEPRASZAM to solidny facet - można mu zaufać.
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
W sobotę zamierzamy z ziomkiem zapodać Tramadol.
Posiadamy 10 ampułek Tramalu po 100 mg Tramadolu w każdej. Zamierzamy zapodać po 2 ampułki. Ja IV, ziomek doodbytniczo (nie jest zbytnio przychylny do IV).
Czy to dobra dawka i forma podania na pierwszy raz (przy założeniu, że następnego razu ma nie być)?
mam tramadol w kapsułkach po 50 mg (adamon), wyprodukowany w niemczech.
ile i jak najlepiej to wpieprzyć?
z góry dzięki ;***
You call yourself a killer but the only thing that you're killing is your time"
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.