Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zrobiłem tak. Roztarłem 300 mg Poltramu i 7 mg uprzednio oczysczonej z otoczki midazolamu. Zalałem to 5 ml wody i bełtałem przez kilka minut. Następnie odfiltorwałem, wyszło ok 3 ml przesączu dlatego dolałem odrobiny wody do tego, co pozostało. I znów przez filterek do strzykawki? Nie stety ta magiczna misktura nie podziała :(
Jak może być tego przyczyna? Może dlatego, że ostatnio dość namiętnie żuję bupę? Ale w dawkach super -małych - nawet 2,5 mg mnie ratuje przed najgorszym. WTF?
Korzystając z okazji przepraszam Il2 Moro2 za to że nazwałem go oszustem. Człowiek się nie spieszy ze zobowiązaniami, ale wynagradza to w gratisach. PRZEPRASZAM to solidny facet - można mu zaufać.
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
W sobotę zamierzamy z ziomkiem zapodać Tramadol.
Posiadamy 10 ampułek Tramalu po 100 mg Tramadolu w każdej. Zamierzamy zapodać po 2 ampułki. Ja IV, ziomek doodbytniczo (nie jest zbytnio przychylny do IV).
Czy to dobra dawka i forma podania na pierwszy raz (przy założeniu, że następnego razu ma nie być)?
mam tramadol w kapsułkach po 50 mg (adamon), wyprodukowany w niemczech.
ile i jak najlepiej to wpieprzyć?
z góry dzięki ;***
You call yourself a killer but the only thing that you're killing is your time"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.