Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
"zostawcie go koneserom i profesjonalistom od silnych opio"
oj naprawdę szkoda jak widzę jak się taki "cukiereczek" marnuje
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze: Jak bym mial sie z kim wymienic, to bym sie z checia wymienil...
Ale neodosielaj to mne..Ale rovno to posli Mr.Oxanovi..
Nech maju profesionali niaky prezent...
(Staci mi napisat mail a mozem ti doporucit/poslat aj nieco na spanok)
tehacek:
100ug do zily by ma tiez 'ledwo posmyralo' a mozno ani to nie..
Vzhladom na moju vysku,vahu a 20rokov na opiatoch..to ale nie je smerodatne..
Teraz trochu mentorsky..ale asi je to nutne.. ;-)
Vsetci novy experimentatori z opiatmy a predovsetkym FNT(!!)..
Najprv si precitajte co najviac informacii..Na Nete je ich dost a moze vam to zachranit zivot..
Ked uz musite tak zacnite na co najnizsej davke(!!)..Efekt sa dostavuje 'oneskorene' a preto
je tendencia zvysit/pridat davku..Co moze viest k predavkovaniu..Budte opatrny
'sp'
Jak dlugo dziala na was fentanyl? Czy jest tak, ze jednorazowe podanie dziala krotko, a podajac np. 3 razy faza przedluza sie wielokrotnie? Jaki jest sredni czas dzialania fenta doustnie/dozylnie/przez palenie? I ile trzeba powtorzyc dawek zeby miec bombe przykladowo 8 godzin?
Tosigot pisze:Ehh, żal dupe ściska, odblokowali przed wakacjami rejestracje i "nowi" ludzie sie pojawili.świetliste macki kosmicznej jaźni pisze: Ile p[o zarzyciu fentanylu(300ug) mozna bezpiecznie zarzucic dxm? 3h wystarcza? Mowa o 900mg
Podstawa, czytaj poprzednie posty ]Fentalnyl:
Nasila działanie leków wpływających depresyjnie na ośrodkowy układ nerwowy !![/color]
pozatym zjedz sobie durogesica 200µg + zarzuć sobie Halotan i będzie zajebiście. serio, serwer hyperreala się odciąży troche.
Pytam sie, po jakim czasie bezpiecznie jest zarzucic dxm, a ty mi wyskakujesz, ze nie wiem, ze jedno z drugim jest niebezpieczne. Gdybym nie wiedzial, ze razem sa niebezpieczne, to bym sie chyba nie pytal, jaki musi byc odstep czasu, zeby bylo ok.
A co do dxm, to wyjatkowo trafilo w moj gust i nie czuje zadnych negatywnych skutkow zarowno psychicznych, jak i fizyyczny nawet w przypadku wiekszych dawek niz 900mg i nie widze powodu, by go nie uzywac.
wypij ciepłej wody, osusz powierzchnię pod językiem za pomocą chusteczki i przyklej plasterek. nie połykaj śliny, a po 20 minutach zacznij go żuć. nie ma chuja by nie poklepało, u mojego kumpla bez żadnego doświadczenia z opio przyklejenie 100 mcg skończyło się ostrym nodem hehehhe
pozdro
tak mozesz sobie liczyc jesli przerabiasz to do iv, a i tak przyjmiesz mniej, bo wszystkiego nie wyekstrahujesz.
przy podaniu do jamy ustnej wchlania sie na prawde bardzo malo - po pierwsze dlatego, ze slina i policzki to nie jest wymarzone narzedzie do wydobywania fenta z matrycy, po drugie dlatego, ze biodostepnosc ta droga to tylko 30%.
część fenta jest związana z matrycą kowalencyjnie i tylko enzymy zawarte w jamie ustnej mogą dać radę.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.