Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gecko »
A dziwne. Parę razy kupowałem od niego i jakoś żadnego listu nie dostałem. Może to plotki?
Uwaga! Użytkownik Gecko jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
najwidoczniej odzyskali mu z dysku lub maila adresy do wysyłek i numery kont.
wymierne konsekwencja imo wam nie grożą, natomiast nie wiem, czy wasze dane nie będą figurowały w odpowiedniej teczce, na odpowiedni temat. Chuj wie, do czego tak na prawdę ma dostęp policja, oficjalnie, czy nie. Nie ma pewności, że nie zaczną monitorować transakcji płatniczych osoby, która robiła u S. jakieś duże zamówienia, w celu namierzenia jakiegoś innego Pana. Ja bym ze swojej strony postarał się pozacierać pliki na dysku, które mogą zawierać jakiekolwiek info łączące ze sprawą.
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pink Floyd »
Gecko pisze:
A dziwne. Parę razy kupowałem od niego i jakoś żadnego listu nie dostałem. Może to plotki?
To pewnie jeszcze dostaniesz, mnie wczoraj wezwali w tej sprawie
Uwaga! Użytkownik Pink Floyd nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gecko »
To by było trochę dziwne. Sam namawiał wszystkich do korzystania z PGP, więc na 100% miał jakiegoś truecrypta na kompie. Chyba że dostali się do kont, na które wpływała kasa.

A z ciekawości spytam. Wiadomo jakie zarzuty mu postawili i ile za to grozi?
Uwaga! Użytkownik Gecko jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
tehacek pisze:
Ja bym ze swojej strony postarał się pozacierać pliki na dysku, które mogą zawierać jakiekolwiek info łączące ze sprawą.
http://www.truecrypt.org/
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pink Floyd »
Wydaje mi sie ze na tyle dobrze sie zabezpieczal ze jeszcze go nie zawineli byc moze nie wiedza kim on jest a jedynie siedli na jego konto
Uwaga! Użytkownik Pink Floyd nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Zarzut już jest. Ja mam na wezwaniu, że w charakterze świadka i tyczy się to przestępstwa z art. 59.1
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 61 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Buuum »
Brawa dla tego pana z internetu! :wall: ^_^
pilleater pisze:
Najlepsze są najprostsze wkręty. Zresztą przecież można na psiarni powiedzieć, że się mu charytatywnie wpłaciło. No kurwa co, nie wolno?
Nie wolno, bo trzeba odprowadzić podatek od darowizny. :D
Uwaga! Użytkownik Buuum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
No to został zapłacony na poczcie: 2,50.

Truecrypt jest zajebisty ;]
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3523 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
pilleater pisze:
No to został zapłacony na poczcie]
truecrypt jest zajebisty szczególnie z 26 znakowym hasłem :-) Do tego należy wyłączyć plik stronicowania, oraz wyłączyć zapisywanie na dysku szyfrowanych stron.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.