Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
A dlugo gotowales ten wywar?
Najlepiej odcedzac co jakis czas dopoki material roslinny nie przestanie barwic wtedy mamy pewnosc ze cale DMT zostalo wycioagniete .
Z tym moclobemidem wydaje mi sie ze najlepiej wrzucic go z 30 minut przed
Jesli okres poltrwania trwa od 1h do 2h to juz po godzinie jest duze prawdopodobienstwo ze z 450 wrzuconych zostalo w organizmie 200 mg :)
A taka ilosc jest zbyt wg mnie zbyt mala zeby zaszla pelna inhibicja .
Ja to tak rozumiem.
Z tego co wiem nie moze wrzec :)
Caly czas uzupelniajac braki wody
I gotowane do ilosci 1/4 szklanki na glowe
Z tą ilością to nie tak kategorycznie. Ktoś może przecież kubka używać. Lub czarki. Lub czegoś.
plateaukatze pisze: Więc ponawiam prośbę, jakby ktoś znalazł "coś fajnego" w ogrodzie botanicznym miasta niegdyś stołecznego Krakowa niech wykaże się altruizmem i gdzieś tę informację zamieści. a najlepiej tu.
heru pisze: Na chwilę obecną nie ma w Polsce dostępnych roślin z DMT, ale możesz próbować ściągnąć je z zagranicy, z jakiegoś sklepu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Psychedelic_plants
Podobno pestki granatu zawierają DMT, zródło informacji o wątpliwej wiarygodności – Ręce precz od tej książki. Na wikipedii nadmieniono, że korzeń granatu zawiera DMT, sprawdziłam w innych zródłach – tam nie ma już nic na ten temat – owszem autor wspomina o tym, że korzeń zawiera alkaloidy pirydynowe (pelletieryna, pseudopelletieryna, metylopelletieryna, izopelletieryna), nie ma natomiast nic o DMT. Jeśli nawet nasiona granatu zawierają DMT to raczej w śladowych ilościach, gdyż pestki są dodawane do sałatek, więc raczej nikt nie dopuściłby się takiego przestępstwa. Spróbuję zjeść pestki z 5 granatów z jakimś iMAO. Na pewno nikomu nie zaszkodzi, granaty są bardzo ale to bardzo zdrowe ;-). Dodatkowo mają działanie przeciwrobacze na tasiemce, glisty, owsiki i włosogłówki :-p. Tylko sprawdzcie ile tyraminy zawiera granat jeśli chcecie używać nie selektywnych iMAO.
8g psyhotria
6g caapi powder
1,5g mimosa powder
0,5 g ruta
2 cytryny
Gotowalem jakies 3h, przefiltrowalem przez bawelenke, odparowalem do 3/4 szklanki.
Niezadzialalo!
Moze zbyt emocjonalnie podszedlem do tego, nie jestem typem ktory szuka fazy z nudow... jestem na to za stary :)
Czytalem wiele na temat ayahuasca, jest w moim zyciu kilka rzeczy z ktorymi chcialbym sobie radzic inaczej, jesli chodzi o psycodeliki to mialem kilka razy moznosc byc gdzie indziej.
wczoraj owinolem sie przescieradlem, siadajac na podlodze, wychyliwszy zawartosc szklanki ze skladnikami powyzej- pocilem sie z podniecenia czekajac na efekty, moja dziewczyna kszatala sie po domu z zamiarem pilnowania bym nie zblizal sie do balkonu.
10 min po wypiciu zaczelo mnie mulic, ale powstrzymalem niechcac sie tego pozbyc tak szybko, w pewnym momencie ksztalty zaczely troche zmieniac forme i doswiadczylem doslownie ulamek sekundy paralizujacego strachu, zaraz potem bylem zmuszony usiasc na kiblu i wydalilem cala zawartosc szklanki...
wkurwiony i zawiedziony zapalilem blanta i poszedlem spac.
dzis gotuje porcje na jutro
15g psyhotri
20g cappi
1.5g mimosy
2,5 cytryny
myslicie ze powinno byc ok?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.