Niekoniecznie mamie, może być szefowi, partnerowi lub babci!
Czy ciężko pogodzić te dwa światy? Czy pląsacie w nich na przemian, niczym kijanka po stawie?
1. Jak usprawiedliwić moje podróżowanie/wyruszanie w podróż do innego wymiaru?
2. Jak przekonująco opisać inny wymiar?
3. Jak udowodnić, że dotarłem do innego wymiaru?
Te dwa światy reagują ze sobą, przy czym to raczej świat dragów wpływa na świat A, nie odwrotnie. To dlatego, że świat trzeźwości był z nami od zawsze - świat dragów jest nabyty, jest opcją.
Nie ma huja, żeby było inaczej.
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Toker pisze: Pytanie tylko, kim jesteśmy by stwierdzać co jest normalne i co jest prawdziwe?
srry, pojebało mi się. post do wyepki. przepraszam
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.