Niekoniecznie mamie, może być szefowi, partnerowi lub babci!
Czy ciężko pogodzić te dwa światy? Czy pląsacie w nich na przemian, niczym kijanka po stawie?
1. Jak usprawiedliwić moje podróżowanie/wyruszanie w podróż do innego wymiaru?
2. Jak przekonująco opisać inny wymiar?
3. Jak udowodnić, że dotarłem do innego wymiaru?
Te dwa światy reagują ze sobą, przy czym to raczej świat dragów wpływa na świat A, nie odwrotnie. To dlatego, że świat trzeźwości był z nami od zawsze - świat dragów jest nabyty, jest opcją.
Nie ma huja, żeby było inaczej.
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Toker pisze: Pytanie tylko, kim jesteśmy by stwierdzać co jest normalne i co jest prawdziwe?
srry, pojebało mi się. post do wyepki. przepraszam
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.