Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2179 / 30 / 0
a Telfast daje rade na rzyganie i swędziawki?
Hidden mefedron User
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: miltown »
ja jem promazyne bo to mam na stanie i spełnia swoją role, chyba ze jakies gigantyczne dawki
kiedys mialem jakis w czopkach, tez pochodna jakiegos neuroleptyka, i to działało zajebiscie i zaczynalo dzialac po 15 minutach

edit
Gwynnbleid pisze:
a Telfast daje rade na rzyganie i swędziawki?

mi II i III generacja antyhistamin zupełnie nei pomaga na wymioty, na swedzenie slabiej niz I
Ostatnio zmieniony 19 czerwca 2009 przez miltown, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik miltown nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
jesli difka sprawdzon i dzial to po co szukac jakis gowien
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
ja znam milych lekazy co sami pisz difke
moge takiego polecic w poznaniu
o nic nie pyta i pisze wszystko co sie chce nawet na p
ul taczaka poradnia kolejowa jest dwoch lekazy
obaj pisz wszystko trampki i clony tez tyle nie wpadm do nich czesciej niz raz na tyudzien
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: DoktorZ »
z receptowych polece torecan - do wyboru tablety albo czopy, działa b.szybko
z OTC duzego wyboru nie ma - aviomarin albo apap noc sie w sumie do czegos nadaja =P
Uwaga! Użytkownik DoktorZ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Ekstrakt z imbiru kupujemy w aptece, jemy z 3-5 kaps, badum-tss. Na mnie podziałało.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 672 / 126 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
prawie jak wypicie gingersa?
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Bo na rzyganie to działają tylko Antyhistaminy 1 generacji? Te drugie blokują tylko swędzienie. Mogę się mylić.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
Hm, generalnie to wraz z nabytym doswiadczeniem z opiatami, opioidami spada czestotliwosc wystepowania odruchow wymiotnych. Ja generalnie brzydze a w zasadzie boje sie igiel wiec o i.v. nie moge mowic nic, ale przy kodeinie pitej w roztworze wydaje sie, ze ulge przynosi rennie... moze to autosugestia ale mi jakby lzej na zoladku.
latajacy holender to ja
http://www.youtube.com/watch?v=GrlXBGU14EQ

wybaczcie brak polskich znakow ale od lat mieszkam za granica i nie mam polskojezycznego komputera, a i przepraszam za moj polski, nie uzywam go na co dzien od lat i nie bic jak bede prosil o wytlumaczenie jakichs zwrotow etc.
  • 82 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kava man »
Aviomarin blokuje odruch wymiotny i wzmacnia kode podobnie jak difka a tagże mniej swędzi można do tego dodać imbir.
trampek
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.