- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Czy zażycie ketaminy wraz z kokainą jest jako-tako bezpieczne dla zdrowia ?
Z czym warto łączyć ketaminę ? A z czym nie powinno się jej łączy c?
Zapraszam do dyskusji :-)
Kanapka z Acodinem pisze: Z czym warto łączyć ketaminę
Qlimax 89 pisze: A czy przypadkiem nie wchodzi tu w grę zespół serotoninowy?? Wiem, że przy DXM tak (choć byli tacy co brali w rozsądnych dawkach i nie było problemów), ale jak to jest z Ketaminą to już głowy dać nie mogę...
Ketaminę i MDMA (razem) czasem spotyka się w pixach, często też spizgani ekstazyną rejwowcy wciągają kreski ketaminy. Stąd, głównie, moja wypowiedź że warto. Czy bezpiecznie - to w głównej mierze zależy od tego kto i jak zażywa.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.