- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Czy zażycie ketaminy wraz z kokainą jest jako-tako bezpieczne dla zdrowia ?
Z czym warto łączyć ketaminę ? A z czym nie powinno się jej łączy c?
Zapraszam do dyskusji :-)
Kanapka z Acodinem pisze: Z czym warto łączyć ketaminę
Qlimax 89 pisze: A czy przypadkiem nie wchodzi tu w grę zespół serotoninowy?? Wiem, że przy DXM tak (choć byli tacy co brali w rozsądnych dawkach i nie było problemów), ale jak to jest z Ketaminą to już głowy dać nie mogę...
Ketaminę i MDMA (razem) czasem spotyka się w pixach, często też spizgani ekstazyną rejwowcy wciągają kreski ketaminy. Stąd, głównie, moja wypowiedź że warto. Czy bezpiecznie - to w głównej mierze zależy od tego kto i jak zażywa.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.