Dr. Johnson
do tego śrubki w samarkach i dożywocie :)
ech
ale idzie się z tego wybronić tyle, że nie przed psami.
ale prawda taka ze jak znajda wage, samarki i wiecej niz jedna sztuke to dilka na bank
[/quot
Jebać Psy
Ja byłem przy akcji jak mojego kumpla zawineły psy bo miał kilka tabletek metanabolu w samarze. odrazu dostał laczka w plecy i w kajdany . Ja i jeszcze keden kumpel do sciany szeroko nogi.Ogólnie widowisko na cale miasto A wedlug policji po analizie wyszło że to tabletki amfetaminy ;D i dostał 2 lata w zawiasach.
A innym razem kumplowi znależli wage ujebaną od sqna i go zawineli odrazu na 48 do wyjasnienia ale miał zero przypału.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.